Τα γενέθλια της Ελισάβετ καταντούν… επικίνδυνα!

Τ

Να την πεις γκαντεμιά; Να την πεις “διαβολική σύμπτωση”; Όπως έτσι ή κι αλλιώς να την πεις, τελευταία, όταν η Βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ έχει γενέθλια ένα ή πολλά στραβά θα συμβούν στον κόσμο, ίσως λίγο πιο έντονα και εξέχοντα από τα καθημερινά…

Η Βασίλισσα Ελισάβετ γεννήθηκε στις 21 Απριλίου και είναι 91 ετών. Γιορτάζει τα γενέθλιά της δύο φορές κάθε χρόνο. Τη μία στην πραγματική ημερομηνία της γενέθλιας μέρας της και τη δεύτερη σε ημερομηνία που ορίζεται για το κοινό και παραδοσιακά είναι ένα Σάββατο μέσα στον Ιούνιο.

Οι εορτασμοί έγιναν κανονικά παρά την τραγωδία του Grenfell Tower (για την οποία θα κάνουμε ξεχωριστό αφιέρωμα) κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις πολιτών, αλλά και υπό πρωτοφανείς θερμοκρασίες για την εποχή που καταγράφονται στη Βρετανία.

Από τους “εορτασμούς” δεν έλειψε και ο άλλος αξιαγάπητος, ο σύζυγός της πρίγκηπας Φίλιππος (αυτός δεν είχε αποσυρθεί από τα καθήκοντά του;) που έχει δηλώσει ότι όταν πεθάνει, θέλει να επιστρέψει ως θανατηφόρος ιός για να ξαλαφρώσει τον πλανήτη από μερικά εκατομμύρια

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όχι ένας, όχι δυο, τουλάχιστον πέντε στρατιώτες της βασιλικής φρουράς να λιποθυμήσουν κατά τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των γενεθλίων της. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος φρουρός λιποθυμά στα γενέθλια της, μόνο τούτη τη φορά ο αριθμός ήταν μεγαλύτερος.

Φέτος

Πέρσι 

Αλλά αρκετά με τις λιποθυμίες, φταίει η βαριά στολή, λένε και οι Άγγλοι που δεν είναι συνηθισμένοι σε υψηλές θερμοκρασίες (και το haarp; αυτό που το βάζεις;)

Αλλά οι σατανικές συμπτώσεις θανάτων επωνύμων ή μαζικών ατυχημάτων δεν είναι λίγες.

Στα 90στά γενέθλια της, τα κανονικά, στις 21 Απριλίου, πέθανε ο γνωστός τραγουδιστής Prince, ένας θάνατος που έγραψε αρκετή συνωμοσιολογική φιλολογία. Την ίδια μέρα του θανάτου του, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, κατέρρευσε ποδηλατόδρομος στη θάλασσα και είχε δύο νεκρούς και πέντε αγνοούμενους.

Στα  90στά γενέθλια της, τα καλοκαιρινά στις 10 Ιουνίου 2016, έτυχε να είναι και η μεγάλη κηδεία του Μοχάμετ Άλι.

Τα φετινά γενέθλια της αγαπημένης Βασίλισσας δεν πέρασαν επίσης αναίμακτα, αφού υποτίθεται το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος διεξήγαγε ένοπλη επίθεση με έναν νεκρό αστυνομικό και 2 τραυματίες στα Ηλύσια πεδία στο Παρίσι.

Κατά τους χθεσινούς εορτασμούς, το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο όχι μόνο στη Βρετανία, αλλά και στην Πορτογαλία (ενώ εδώ μας έριξαν στον χειμώνα και στις πλημμύρες) με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φονική πυρκαγιά που προκάλεσε το θάνατο δεκάδων και πολλών τραυματισμών.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Εσωτερικών, οι φλόγες εξαπλώθηκαν «με μεγάλη σφοδρότητα» και «με ανεξήγητο τρόπο», κατά μήκος τεσσάρων μετώπων ταυτόχρονα.

Η Βασίλισσα δεν παρέλειψε την προηγούμενη μέρα να επισκεφθεί και τα θύματα της φωτιάς του Πύργου Grenfell, αλλά και τους πυροσβέστες και να δηλώσει για τα γενέθλιά της :”Σήμερα είναι παραδοσιακά μια ημέρα γιορτής. Φέτος, όμως, είναι δύσκολο να ξεφύγουμε από μια πολύ σκοτεινή εθνική διάθεση”. Όλα αυτά όσο σε μια άλλη χώρα, την Πορτογαλία, γραφόταν μια ακόμα “καυτή” εθνική σκοτεινή σελίδα, με τον αριθμό των νεκρών να ανεβαίνει δραματικά…

The Queen visited emergency responders to the Grenfell Tower fire yesterday

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Από τους “εορτασμούς” δεν έλειψε και ο άλλος αξιαγάπητος, ο σύζυγός της πρίγκηπας Φίλιππος (αυτός δεν είχε αποσυρθεί από τα καθήκοντά του;) που έχει δηλώσει ότι όταν πεθάνει, θέλει να επιστρέψει ως θανατηφόρος ιός για να ξαλαφρώσει τον πλανήτη από μερικά εκατομμύρια.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Φυσικά, δεν λείπουν και οι “θεωρίες συνωμοσίες” που θέλουν τη Βασίλισσα ‘πεθαμένη’ κατά την περίοδο των Χριστουγέννων που απουσίασε καιρό λόγω ασθενείας και.. νεκραναστημένη, κάτι παρόμοιο με αυτό που ανακοίνωσαν οι επιστήμονες ότι θα κάνουν μέσα στο 2017, με τη μέθοδο της εφαρμογής βλαστοκυττάρων απευθείας σε εγκεφαλικά νεκρούς ασθενείς. Έτσι κι αλλιώς, η αιωνόβια παγκόσμια ελίτ, με τέτοια επιστημονικά “επιτεύγματα” παρατείνει τη ζωή της, όσο ψάχνει τρόπους μείωσης των πληθυσμών.

Εν κατακλείδι, το… “έκαψε” η Βασίλισσα φέτος στα γενέθλια της!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη