Συνεχίζονται οι ψεκασμοί, το χάαρπισμα και οι σεισμοί!

Σ

Η κόλαση μας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, δυστυχώς. Ο τεχνητός καύσωνας της Ευρώπης που “ήρθε” και στην Ελλάδα δεν είναι τίποτ’ άλλο από αποτέλεσμα χημικών αεροψεκασμών και χειραγώγησης της ιονόσφαιρας

Από το πρωί βλέπουμε στο θολό ουρανό αεροπλάνα να ψεκάζουν, ενώ χημικά σύννεφα φυτρώνουν από το πουθενά. Μαζικές ρίψεις και στη γειτονική Ιταλία.

Τα αποτελέσματα τα ίδια: Σωματική κακουχία και εξάντληση, αλλά και σεισμός.

Αυτή τη φορά η σεισμική δόνηση έγινε στις 16:54 το απόγευμα με επίκεντρο 6 χιλιόμετρα Βόρεια της Θήβας

Έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στην Αττική. Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, το μέγεθος του σεισμού ήταν 4 Ρίχτερ ενώ το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο δίνει το σεισμό 3,8 Ρίχτερ. Έγινε στις 16:54 το απόγευμα με επίκεντρο 6 χιλιόμετρα Βόρεια της Θήβας.

Το εστιακό βάθος του σεισμού λένε ότι ήταν μόλις στo 1 χιλιόμετρο! και για αυτό το λόγο αυτό έγινε ιδιαίτερα αισθητός. Καταλαβαίνετε τι είναι 1 χλμ; Μια απόσταση που την διανύει κανείς έτσι για πλάκα, για να πάει κάπου.

Ωστόσο το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και οι Αμερικάνοι έχουν διαφορετική άποψη για το βάθος, το δίνουν γύρω στα 10 χλμ, πάλι επιφανειακός και άκρως… χααρπικός.

This slideshow requires JavaScript.

Κι αυτές είναι μερικές από τις εικόνες του σημερινού ουρανού:

This slideshow requires JavaScript.

Κι αυτή είναι η υπερθερμασμένη Ευρώπη που πρέπει να σκύψει το κεφάλι στην Κλιματική Αλλαγή και να καταγράψει νέα ρεκόρ καύσωνα. Ήδη άρχισε η μιντιακή παραφιλολογία, τα δελτία τύπου βγαίνουν με το που γυρίζουν τον διακόπτη.

Plasma: Η λέξη-κλειδί που πρέπει να βάλετε πρώτη στο λεξιλόγιο σας. Ετοιμάζουμε σύντομα ειδικό αφιέρωμα γι’ αυτό, αλλά και ενημέρωση για την παγκόσμια αφύπνιση. Αυτό που φοβόταν ο Μπρεζίνσκι γίνεται – ο κόσμος ξυπνάει και αντιστέκεται. Γι’ αυτό και σπεύδουν με τις νέες Οργουελικές τεχνολογίες και τη λογοκρισία στο διαδίκτυο.

Ράλι ποιος θα προλάβει πρώτος; Ε… είμαστε σε καλύτερη φόρμα και από τις ελίτ και από τους εγκεφαλοπλυμένους, ειδικά από τους δεύτερους!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη