Πως “Η Καταιγίδα του Αιώνα” λαμβάνει χώρα δυο φορές στη Μόσχα κι άλλες ‘καιρικές’ ιστορίες…

Π
“Είναι γεγονός ότι ο καιρός χειραγωγείται. Είναι επίσης γεγονός ότι η πληροφόρηση χειραγωγείται. Βάλτε τα δυο μαζί και θα έχετε την απόλυτη προπαγάνδα της Κλιματικής Αλλαγής, αυτή που είναι “ανθρωπογενής” λόγω “υπερπληθυσμού” του πλανήτη, ο οποίος αφενός πρέπει να αραιώσει από κατοίκους (με ό,τι αυτό συνεπάγεται) και μια “θεραπεία” που λέγεται Γεωμηχανική, κοινώς…. χημικοί αεροψεκασμοί!”

Αυτά σημειώνει στο Κίνημα Επιβιώνουμε σε ένα εκτενές ρεπορτάζ που αφορά στην πρόσφατη φονική κακοκαιρία στη Μόσχα, η οποία χαρακτηρίστηκε δύο φορές σε διάστημα ενός μηνός ως “Η Καταιγίδα του Αιώνα” – ως  η χειρότερη που έπληξε τη Μόσχα από το 1923!

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο έχουν γίνει viral στα τοπικά και παγκόσμια ΜΜΕ, ενώ ταυτόχρονα σελίδα του facebook που αφορά στα ακραία φαινόμενα της Ευρώπης στήνει καθημερινό πάρτι με πραγματικά γεγονότα, αλλά και παλιό υλικό.

Είναι ολοφάνερο ότι ο κόσμος, μέχρι και ο τελευταίος αρνητής, πρέπει να ασπαστεί τη θρησκεία των πράσινων κομμουνιστών, την Κλιματική Αλλαγή. Κι όπως λένε και οι Αμερικάνοι: Το πράσινο είναι το νέο κόκκινο!

  

 

 

 

Κι όλο μαζί: Ατζέντα 21 – Φόροι, φόροι, φόροι, μείωση πληθυσμού και ανεργία λόγω αποβιομηχάνισης για να σώσουμε τον πλανήτη!

Διαβάστε το άρθρο του Κινήματος Επιβιώνουμε και δείτε το φωτογραφικό υλικό:

Μόσχα: “Η Καταιγίδα του Αιώνα” – Τι τρέχει με τον καιρό;

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη