Επίσημοι Χημικοί Αεροψεκασμοί ενόψει – Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι…

Ε

Τα πράγματα δεν δείχνουν καθόλου καλά και δυστυχώς επιβεβαιώνομαι τόσο στις πολύ παλιές προβλέψεις που είχα κάνει, όσο και στις πιο πρόσφατες

Η “άρνηση” του Ντόναλντ Τραμπ να δεχτεί τη θεωρία της Κλιματικής Αλλαγής, όσο ωραία κι αν ακούστηκε στα αυτιά όλων ημών που μιλάμε για climategate, κρύβει τελικά παγίδες.

Όπως έγραψα τον περασμένο Απρίλιο, ο Τραμπ, αρνούμενος δημόσια και επανειλημμένα την Κλιματική Αλλαγή, στην ουσία εξαπάτησε τους ψηφοφόρους του, που μάλιστα πολλοί ανήκουν και στο anti-chemtrails κίνημα, πιστεύοντας ότι αρνούμενος την κλιματική ατζέντα του Ομπάμα και των λοιπών του ΟΗΕ, κάτι θα άλλαζε και στο θέμα των ψεκασμών.

Γιατί την πάτησαν έτσι; Την ευθύνη θα την βρείτε αποκλειστικά, όχι σε αυτούς που λένε ότι δεν υφίστανται χ.α., αλλά στους βαλτούς ακτιβιστές που επί χρόνια συνέδεαν τους ψεκασμούς με τη Γεωμηχανική, όπως οι Micheal Murphy, o Dane Wigington, Alex Jones και πολλοί άλλοι ακόμα του ελεγχόμενου ακτιβιστικού κινήματος (Controlled Oposition). Έχω δώσει κυριολεκτικά μάχη να μην γίνεται αυτή η ταύτιση, αλλά… βαρύς ο ρόλος της Κασσάνδρας… Φυσικά, με το πέρασμα του χρόνου κάποιοι ήδη είχαν αρχίσει να καταλαβαίνουν, αλλά η ζημιά στο ευρύ κοινό που τα περιμένει να τα πληροφορηθεί έτοιμα, είχε ήδη γίνει.

Έτσι ο συνειρμός έγινε εύκολα: Όχι κλιματική αλλαγή, άρα όχι και Γεωμηχανική, δηλαδή, χημικοί αεροψεκασμοί.

Μόνο που πάει να γίνει ανάποδα: Όχι κλιματική αλλαγή, γι’ αυτό και Γεωμηχανική, δηλαδή, χημικοί αεροψεκασμοί, γιατί η πολιτική Τραμπ επιβαρύνει το κλίμα. Ξαφνικά το κλίμα όλου του πλανήτη εξαρτάται από τις ΗΠΑ και μόνο.

Τα δημοσιεύματα ούτε ένα, ούτε δυο που μιλάνε ανοικτά πλέον για “Γεωμηχανική”, με τους δήθεν επιστήμονες της να κερδίζουν τώρα την προσοχή του ευρύ κοινού, το οποίο (υποτίθεται) έχει πανικοβληθεί (από τη μέγιστη προπαγάνδα) ότι το κλίμα θα πάει τώρα κατά διαβόλου με τις νέες πολιτικές του Τραμπ, άρα… κάτι πρέπει να κάνουμε.

Κι εδώ επανέρχεται ο άλλος μέγας επιστήμονας, ο Στίβεν Χόκινγκ, ή μάλλον… αυτός που τον ντουμπλάρει αφού πολλοί λένε ότι ο ίδιος δεν ζει και “κρούει τον κώδωνα του κινδύνου”. Το άρθρο έγινε κυριολεκτικά viral, στα ΜΜΕ, και που δεν το είδαμε!

Σκληρά λόγια του Χόκινγκ για τον Τραμπ: Θα κάνει την Γη σαν την Αφροδίτη
Η απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να αποσύρει τις ΗΠΑ από τη διεθνή συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα, μπορεί να προκαλέσει μη αναστρέψιμη ζημιά στην κλιματική αλλαγή, προειδοποίησε ο διάσημος φυσικός Στίβεν Χόκινγκ.

Σε συνέντευξή του στο BBC, ο καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι του βρετανός επιστήμονας εκτίμησε ότι η στάση του Τραμπ απέναντι στο περιβάλλον δημιουργεί σοβαρούς κινδύνους για τον πλανήτη μας, ο οποίος θα μπορούσε να εισέλθει σε τέτοια ολέθρια πορεία, ώστε να καταλήξει να γίνει μια καυτή κόλαση όπως η Αφροδίτη έγινε κάποτε.

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, ο οποίος γιορτάζει τα 75α γενέθλιά του και είναι ασφαλώς -μετά τον Αϊνστάιν- ο πιο αναγνωρίσιμος επιστήμονας στον κόσμο, παρόλο που δεν μπορεί να κινηθεί ή να μιλήσει, δεν χάνει ευκαιρία να παρεμβαίνει με την τεχνητή φωνή του στην επικαιρότητα, εκφράζοντας μεγάλες ανησυχίες κατά καιρούς για το μέλλον του ανθρωπίνου είδους.

«Είμαστε κοντά στο σημείο καμπής, όπου η κλιματική αλλαγή θα γίνει μη αναστρέψιμη. Η πρωτοβουλία του Τραμπ μπορεί να σπρώξει τη Γη πέρα από το χείλος, μετατρέποντάς την σε Αφροδίτη, με μια θερμοκρασία 250 βαθμών και με βροχή θειϊκού οξέος», δήλωσε ο Χόκινγκ.

«Η κλιματική αλλαγή είναι ένας από τους μεγάλους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε και ένας που μπορούμε να προλάβουμε, αν δράσουμε τώρα. Αρνούμενος την πραγματικότητα της κλιματικής αλλαγής και αποσυρόμενος από τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα, ο Ντόναλντ Τραμπ θα προκαλέσει στον όμορφό πλανήτη μας μια περιβαλλοντική ζημιά που θα μπορούσε να αποφευχθεί, θέτοντας σε κίνδυνο το φυσικό κόσμο, εμάς και τα παιδιά μας», πρόσθεσε.

Για τον μάλλον απαισιόδοξο Χόκινγκ, ο οποίος θεωρεί ότι οι μέρες μας στη Γη είναι μετρημένες λόγω κυρίως των περιβαλλοντικών προβλημάτων και των ανθρωπίνων συγκρούσεων, ο Τραμπ είναι απλώς…το κερασάκι στην τούρτα. Όπως είπε, η επιθετικότητα είναι εγγενής στους ανθρώπους, γι’ αυτό η καλύτερη πιθανότητα της ανθρωπότητας να επιβιώσει, θα είναι να βρει διεξόδους διαβίωσης σε άλλους πλανήτες.

«Φοβούμαι ότι η εξέλιξη έχει ενσωματώσει την απληστία και την επιθετικότητα στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Δεν φαίνονται καθόλου σημάδια για μείωση των συγκρούσεων και η ανάπτυξη νέας στρατιωτικής τεχνολογίας και όπλων μαζικής καταστροφής μπορεί να αποβεί καταστροφική. Η καλύτερη ελπίδα για την επιβίωση της ανθρώπινης φυλής μπορεί να είναι τελικά οι ανεξάρτητες αποικίες στο διάστημα», επανέλαβε μια προειδοποίηση που έχει κάνει ξανά στο παρελθόν.

Όσο για την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ, ο Χόκινγκ εξέφρασε ανησυχία ότι η έρευνα στη χώρα του θα πληγεί ανεπανόρθωτα από το Brexit. «Η επιστήμη είναι μια συνεργατική προσπάθεια, συνεπώς η επίπτωση θα είναι καθολικά αρνητική και θα αφήσει την βρετανική επιστήμη απομονωμένη και εσωστρεφή», όπως είπε. Αναφορικά με την υστεροφημία του, δήλωσε: «Ποτέ δεν περίμενα να φθάσω τα 75.

Όταν διαγνώσθηκα με τη νόσο στα 21 μου, μου είπαν ότι θα με σκοτώσει σε δύο έως τρία χρόνια. Τώρα, μετά από 54 χρόνια, μολονότι πιο αδύναμος και στο αναπηρικό κατοτσάκι, ακόμη εργάζομαι και παράγω επιστημονικές μελέτες, με πολλή βοήθεια ασφαλώς από την οικογένειά μου, τους συναδέλφους και τους φίλους μου. Έτσι, νιώθω πολύ τυχερός που μπορώ να στοχάζομαι για την υστεροφημία μου. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο επίτευγμά μου είναι η ανακάλυψή μου ότι οι μαύρες τρύπες δεν είναι τελείως μαύρες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Τον περασμένο Μάιο, ο Guardian του Rothschild, που έχει γράψει ουκ ολίγες φορές για τη Γεωμηχανική, είχε ένα πολύ περίεργο άρθρο: My month with chemtrails conspiracy theorists. Πρόκειται για κάποιον ο οποίος πήγε τάχα να δουλέψει σε ένα αγρόκτημα οργανικών προϊόντων κι εκεί η αγρότισσα που το είχε του μίλησε για τους χ.α. -μπλα… μπλα…μπλα…- πως μπήκε ίδια στο κίνημα (από τα social media & το διαδίκτυο, για να μην ξεχνάμε να τα ενοχοποιήσουμε κι αυτά) -μπλα… μπλα…μπλα…- και φτάνω στα επίμαχα σημεία:

  1. Ψευδής λογαριασμός του Τραμπ στο τουίτερ υποσχόταν ότι ο ίδιος θα σταματήσει τους ψεκασμούς, οι οποίοι αναφέρονται ΠΆΛΙ ως Γεωμηχανική
  2. Και μετά συνεχίζει:

Η ειρωνική αλήθεια είναι, ότι μπορεί πραγματικά να είναι σε καλό δρόμο για να ξεκινήσει το πρώτο μεγάλης κλίμακας ατμοσφαιρικό πρόγραμμα ψεκασμού στον κόσμο – ο τύπος του hacking του πλανήτη- που φοβάται η Tammi ότι είναι ήδη σε εξέλιξη. Τον Ιανουάριο, για πρώτη φορά, μια έκθεση του Λευκού Οίκου που υποβλήθηκε στο Κογκρέσο ζήτησε έρευνα για τη Γεωμηχανική.

Τον Μάρτιο, οι επιστήμονες του κλίματος συγκεντρώθηκαν στην Ουάσινγκτον για να συζητήσουν την ψύξη του πλανήτη ρίχνοντας αερολύματα στη στρατόσφαιρα, μεταξύ άλλων δυνητικά επικίνδυνων προσεγγίσεων.

Χάρη στα πουλημένα κορμιά του ακτιβισμού, σχεδόν όλοι γνωρίζουν τη Γεωμηχανική. Πολλοί ήδη πιστεύουν ότι γίνεται μυστικά σε βάρος της υγείας μας και του πλανήτη. Καλά κρυμμένο μυστικό προσπαθεί να παραμείνει το γεγονός ότι οι ψεκασμοί συνδέονται με το HAARP κι άλλες τέτοιου είδους τεχνολογίες, όπως πολλάκις και με μυστικά πειράματα γενετικής και βιοπολέμου, και ΔΕΝ είναι Γεωμηχανική, ούτε χρειάζεται ο πλανήτης να γεωμηχανιστεί.

Η χειραγώγηση καιρού ως έλεγχο πληθυσμών και κυβερνήσεων, κοινώς οπλοποίηση καιρού, είναι η κύρια αιτία των χημικών αεροψεκασμών. Την λέμε από το 2011, κόντρα στη σιωπή των αμνών των ΜΜΕ και τις φάλτσες κραυγές των ακτιβιστών που παίρνουν μηνιάτικο από τις μυστικές υπηρεσίες.

Το κοινό οφείλει να είναι πανέτοιμο, έτσι κι αλλιώς, προς οποιαδήποτε απόφαση προσπαθήσουν να πάρουν για μας, χωρίς εμάς.

Όσο για το ότι η Γη κοντεύει να μοιάσει της Αφροδίτης, κι αυτό το είχα πει κάποτε, γιατί το σύμβολο της θεωρείται σύμβολο των σατανιστών που κυβερνάνε τη Γη μας!

 Τα παιδιά της Αφροδίτης κι άλλες σατανιστικές ιστορίες για αγρίους…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη