Κυκλοφόρησε η εφαρμογή του “καλού” πολίτη για το κινητό!

Κ

Ναι, η καναδική κυβέρνηση προωθεί μια εφαρμογή που δίνει ‘καροτάκια’ όταν κάποιος τρώει καλά, ασκείται αρκούντως και παίρνει μέρος σε κουίζ σχετικά με τα εμβόλια για τη γρίπη και άλλες υγιεινές δραστηριότητες!

Μπόνους-πόντους μοιράζει η Καναδική κυβέρνηση σε όποιον κάνει “αυτό που πρέπει” με μια νέα καινοτόμα εφαρμογή. Τώρα που ο καταναλωτισμός περνάει τα δύσκολα του, επιλέχθηκε το “καρότο” έναντι του μαστιγίου, ώστε οι πολίτες να συμμορφώνονται με κέρδη προς τα υποδείξεις.

Ο εμπνευστής της όλης ιδέας είναι ένας Έλληνας. Πάλι. Εξακολουθούμε να μοιράζουμε τα φώτα του πολιτισμού, φαίνεται, μόνο που τα σύγχρονα φώτα είναι προβολείς στραμμένοι στη μούρη για να μην βλέπεις τίποτα καθαρά.

Το όνομα αυτού Ανδρέας Σουβαλιώτης και είχε ξεκινήσει αρχικά ιδρύοντας το Green Rewards, ενός πρώτου προγράμματος συλλογής πόντων βασισμένο στην οικολογική συνείδηση και συμπεριφορά, επίσης είναι ο συνιδρυτής του προγράμματος AIR MILES for Social Change το οποίο ‘επιβραβεύει’ εκατομμύρια Καναδών πολιτών με πόντους για τις υγιεινές και οικολογικές τους επιλογές, καθώς και συνιδρυτής του Social Change Rewards ενός αντίστοιχου προγράμματος αλλά με παγκόσμια εμβέλεια. Είναι επίσης πολύ γνωστός συγγραφέας και ομιλητής και ενεργό μέλος του Οργανισμού Νέων Προέδρων (Young Presidents’ Organization).

Ο υπέρμαχος της οικολογικής συνείδησης και υγιεινής διατροφής, Σουβαλιώτης, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, έχει δηλώσει σε συνέντευξη του ότι υπήρξε διαφορετικός ολόκληρη τη ζωή μου: “Γεννήθηκα γνωρίζοντας ότι είμαι gay, μεγάλωσα σε μία ομοφοβική κοινωνία (στην Ελλάδα), ευλογημένος με κάποια γονίδια Asperger, που με οδήγησαν στο περιθώριο της κοινωνίας ως παιδί θαύμα στα μαθηματικά και τη μουσική, όντας στην εφηβεία μου ξέφυγα από αυτό πηγαίνοντας στον Καναδά, όπου κατάφερα να ξεκινήσω μία καινούργια ζωή”.

Τα επιτεύγματά του στον τομέα της επιρροής και της επιβράβευσης αλλαγών συμπεριφοράς των πολιτών έχουν αναγνωριστεί από ηγετικές φυσιογνωμίες ανά τον κόσμο.

Μια λαμπρή καριέρα στην υπηρεσία των γκλομπαλιστών που “θέλουν να αλλάξουν τους νέους ανά τον κόσμο”. Νιώθουμε ιδιαίτερη περηφάνια για τον συμπατριώτη μας – πάρε ένα καρότο!

Και όλοι δείχνουν να είναι ΟΚ με αυτό. Καλώς ήρθατε στο μέλλον, όλοι, γιατί οι απολυταρχικές πολιτείες του αύριο θα είναι πιο καρότο από το ραβδί και όλοι θα είμαστε κουνέλια σε μια εικονική τρύπα. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;

 

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη