Σας έχουν βάλει να σκοτώνετε ο ένας τον άλλον και δεν το ξέρετε

Σ

Ο αποτελεσματικότερος τρόπος μείωσης πληθυσμού μέχρι τώρα ήταν ένας πόλεμος, παγκόσμιος κατά προτίμηση, ή έστω οι εμφύλιοι, ώστε να φεύγουν από τη μέση κύρια οι άντρες σε ηλικία παραγωγής, αφήνοντας συνήθως πίσω τους έρμες γυναίκες

Στις μέρες μας, ωστόσο, δεν χρειάζονται τίποτα απ’ όλ’ αυτά, για να πετύχουν να βάλουν τους ανθρώπους να φαγωθούν μεταξύ τους, ήσυχα, αργά, αναίμακτα και πάνω απ’ όλα… ειρηνικά, για να μην πάει χαμένο και το επόμενο Νόμπελ Ειρήνης!

Δυο τινά χρειάζονται: παραπληροφόρηση και ασύρματη τεχνολογία.

Το πρώτο εξασφαλίζει ότι το κοινό δεν θα είναι ενήμερο για τις τραγικές επιπτώσεις της ασύρματης τεχνολογίας στην υγεία. Θα υπάρχουν οι διάφοροι πρόθυμοι καλοθελητές να κάνουν πλάτες στις εταιρείες που έχουν μεγάλα συμφέροντα να πουλήσουν τα προϊόντα τους, ότι η μη ιονίζουσα ακτινοβολία δεν είναι βλαβερή για σας και τα παιδιά σας. Ενώ οι εταιρείες, για να είναι νομικά καλυμμένες, έχουν τα warning τους τόσο καλά κρυμμένα με ψιλά γράμματα μέσα στις οδηγίες τους για τα κινητά, τα ρούτερ, ποντίκια, πληκτρολόγια κ.λ.π.

Αυτό που δεν θα θελήσουν να σας πουν, δεν είναι μόνο πόσο βλαβερό είναι ένα wifi μέσα στο σπίτι σας, αλλά ποιες είναι οι συνέπειες όταν οι συχνότητες από τα wifi παρεμβαίνουν μεταξύ τους. Για του λόγου μου το αληθές, θα σας δώσω να διαβάσετε άρθρο που είναι ΥΠΕΡ του ασύρματου ρούτερ και όχι ενάντια του, “συνωμοσιολογικό”, το οποίο ωστόσο έχει ενδιαφέρον γιατί εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει με τις συχνότητες που μπερδεύονται μεταξύ τους (και δεν σας βλάπτουν καθόλου, μα καθόλου, λέμε!) και δίνει στο τέλος και την “λύση”: Κάντε αναβάθμιση.

How You and Your Neighbors Are Making Each Other’s Wi-Fi Worse (and What You Can Do About It)

Μπορείτε και να το καταπιείτε αν θέλετε, θα αποδίδει ακόμα καλύτερα…

Έτσι σε μια πολυκατοικία, η μια ακτινοβολία ενός wifi πέφτει πάνω στην άλλη κι όλες μαζί σκοτώνουν όλους.

Με λίγα λόγια και απλά, σκοτώνεστε μεταξύ σας, ενώ από την άλλη, πετάτε τη σκούφια σας μόλις σας βάλουν ελεύθερο σε ΜΜΜ, τράπεζες, καφέ, ακόμα και σούπερ μάρκετ. Σας έπεισαν ότι το χρειάζεστε, άρα το χρειάζεστε.

Με όριο τις 100 μονάδες, βρέθηκαν στο γραφείο μου μόνο… 11250!

Σπίτι μου, απ’ όταν έκανα τις μετρήσεις καλώντας την Home Biology, λειτουργώ στο ίντερνετ ενσύρματα. Το κινητό είδε την πόρτα του σπιτιού μου εδώ και 6 σχεδόν χρόνια και δεν μου έχει λείψει ούτε μια μέρα!

Ωστόσο αυτό που άλλαξε από τότε ήταν… η γειτόνισσα. Το πρόβατο μένει κοντά μου, κατάφερε να πεισθεί να το κλείνει όταν φεύγει, γιατί έρχεται εδώ μόνο Σαββατοκύριακα, αλλά όταν έρχεται, το ρημάδι της είναι ανοικτό νύχτα μέρα. Χτες μάλιστα, με τρόπο μαγικό, η βεντάλια από το ρούτερ της έφτασε τις δυο γραμμούλες.

Ο ύπνος μου είναι εντελώς διαφορετικός όταν είναι εδώ απ’ όταν λείπουν, με τη χθεσινή βραδιά να έχει φτάσει στο ζενίθ. Πεταγόμουν ανά 15 λεπτά, έφτασε 5 το πρωί, με ζαλάδες και ναυτία, ακόμα και το σκυλί δεν μπορούσε να κοιμηθεί.

Σήμερα ξανατηλεφώνησα για δεύτερη φορά στον ΟΤΕ και προειδοποίησα ότι τρίτη δεν θα υπάρξει, αν δεν έχω απάντηση στο θέμα μου, που αφορά στην καταπάτηση της ατομικής ελευθερίας μου, παραβίαση του χώρου μου και έκθεση της υγείας μου σε κίνδυνο, θα συνεχίσω με αγωγή. Όχι, δεν θα τσακωθώ με την γειτόνισσα, προτιμώ να τσακωθώ με την πηγή του κακού, τις εταιρείες και τα υπουργεία τους.

Έχω γράψει πολλές φορές για το θέμα των κινδύνων της ασύρματης τεχνολογίας. Ωστόσο το απογοητευτικό είναι ότι όλοι σας είστε με ένα κινητό πάνω σας και πολλά wifi να σας γαζώνουν τον εγκέφαλο. Ακόμα κι εσείς που ξέρετε ότι σας κάνει κακό. Απίστευτο;

Θα έλεγα, λοιπόν, να μην ασχοληθείτε για λίγο με το τι σας κάνουν οι κακοί κυβερνήτες, οι τραπεζίτες, οι σιωνιστές, η παγκόσμια ελίτ, οι σκοτεινές λέσχες και οι τύραννοι, αλλά να ασχοληθείτε με το τι κάνετε ο ένας στον άλλον, στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας. Τι στο καλό; Κανέναν απ’ όλους αυτούς δεν αγαπάτε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Είμαστε όντα συντονισμένα σε συχνότητες – Η απαγορευμένη γνώση

 

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη