Το άλλο με τους εξωγήινους και τον Χόκινγκ το μάθατε;

Τ

Δήλωσε ότι όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο πείθεται ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν

Μία “σοκαριστική” προειδοποίηση έκανε ο Στίβεν Χόκινγκ. Μιλώντας σε ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Τα αγαπημένα μέρη του Χόκινγκ» διατύπωσε την άποψη ότι αν ποτέ οι άνθρωποι έρθουν σε επαφή με εξωγήινους, αυτοί θα μας σκοτώσουν. Ο πιο διάσημος επιστήμονας του κόσμου συνέστησε στους ανθρώπους να είναι πιο διστακτικοί όσον αφορά την αναζήτηση εξωγήινης ζωής, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην εξελιχθούν και τόσο καλά για το είδος μας…

Αναφερόμενος στον πλανήτη Gliese 832c (που ανακαλύφθηκε πρόσφατα και χαρακτηρίστηκε ως μία νέα Γη από την άποψη ότι μπορεί να υποστηρίξει εξωγήινη ζωή), δήλωσε ότι αν υπάρχουν εκεί εξωγήινοι, μάλλον δεν θα χαρούν καθόλου να έρθουν σε επαφή μαζί μας: «Μια μέρα μπορεί να φτάσει σε εμάς σήμα από έναν τέτοιο πλανήτη, θα ήταν όμως καλύτερο να το σκεφτούμε πριν απαντήσουμε. Το να συναντήσουμε έναν ανώτερο πολιτισμό μπορεί να εξελιχθεί όπως η ανακάλυψη της Αμερικής από τον Κολόμβο. Δεν πήγε καλά για τους γηγενείς…».

Και συνέχισε: «Ισως οι εξωγήινοι να είναι αδίστακτοι μάγοι που περιπλανώνται στον κόσμο αναζητώντας πόρους για να λεηλατήσουν και πλανήτες για να κατακτήσουν και να αποικίσουν».

Ξεκαθάρισε δε ότι όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο πείθεται ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν. 

Κι εγώ ξεκαθαρίζω ότι όσο διαβάζω τι λέει, τόσο πείθομαι ότι ο αληθινός Χόκινγκ δεν υπάρχει κι αυτό που βλέπουμε είναι ή ρομπότ ή αντικαταστάτης του.

Αλλά έχει και συνέχεια. Πως θα γινόταν, άλλωστε να μην αναφερθεί στην παγκόσμια θρησκεία, την Κλιματική Αλλαγή;

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ μίλησε και για άλλους φόβους που έχει. Ανησυχεί ότι λόγω της κλιματικής αλλαγής, η Γη με την πάροδο των ετών μπορεί να γίνει τόσο ζεστή όσο ο πλανήτης Αφροδίτη: Είμαστε πολύ κοντά στο σημείο, όπου η κατάσταση με την κλιματική αλλαγή μπορεί να γίνει μη αναστρέψιμη.

Περιμένουμε με αγωνία, λοιπόν, ποιο θα είναι το τελευταίο χαρτί για την επιβολή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Της επίσημης, γιατί ανεπίσημα ήδη υφίσταται. Ποιος θα είναι αυτός ο “παγκόσμιος κίνδυνος” που θα πρέπει να μας ενώσει; Οι εξωγήινοι (σενάριο που ετοιμάζεται από δεκαετία ’50) ή η κλιματική αλλαγή; (κι αυτό παλιό σενάριο). Μήπως και τα δυο σε συνδυασμό;

Πάντως για ηλικιωμένος και πολύ άρρωστος, μια χαρά τα πάει. Πανταχού παρόν και τα πάντα πληρών. Το 1963, οι γιατροί του έδωσαν δύο χρόνια ζωής. Και όμως, εδώ είμαστε, 52 χρόνια αργότερα και… συνεχίζει… την προπαγάνδα που συμφέρει την παγκόσμια ελίτ!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη