Τι κοινό έχει ο παππούς, το εγγόνι και το κατοικίδιο;

Τ

Τι κοινό μπορεί να έχει ο παππούς, το εγγόνι και το κατοικίδιο;

Όπως βάζεις στο δίτροχο ή τετράτροχο όχημα GPS, έτσι και σε αυτούς.

Παρότι έχω δώσει εντολή στο φέις να μην βλέπω διαφημίσεις, αυτό μου τις χώνει στη μούρη. Έτσι βλέπω τη διαφήμιση για Gps Tracker 102B Με Ρυθμιζόμενο Αισθητήρα και η εικόνα λέει πολλά:

To GPS Tracker 102B (NEW 2016) είναι φορητή συσκευή εντοπισμού θέσης με νέο λογισμικό, πλήρως εξοπλισμένο, για όλα τα οχήματα, σκάφη, δίτροχα, φορτηγά κλπ.

Στο… κλπ μπαίνει ο παππούς, το παιδί και το κατοικίδιο:

Ιδανικό για οχήματα και εταιρίες ή οτιδήποτε άλλο κινείται και θέλετε να εντοπίσετε, να παρακολουθήσετε & επιπλέον αυτόματης αποθήκευσης της θέσης του στόχου όταν χαθεί το σήμα GSM.

Δεν ξέρω τι άλλο οτιδήποτε κινείται, αλλά σίγουρα όχι ο εγκέφαλος. Αυτός σε κάποιους παραμένει άδειος από το πολύ πλύσιμο.

Δεν πάει να τα είπε ο Τζορτζ Όργουελ, δεν πάει να προειδοποίησε, δεν πάει να τον διαβάζουμε και να τον θαυμάζουμε, κάποιοι θα βάλουν δαχτυλάκι να βγάλουν ματάκι.

Το περίφημο γκατζετάκι, Επιπλέον έχει την καινοτομία να εντοπίσει το σήμα μέσω κεραιών κινητής τηλεφωνίας LBS και νέες λειτουργίες “anti-Drift” για εξάλειψη σφάλματος δορυφορικού σήματος και αυτόματων λειτουργιών.

Μα ναι. Μια κινητή τηλεφωνία κι ένας δορυφόρος και το πρόβλημα λύνεται: Σας κατασκοπεύουμε, σας κάνουμε έλεγχο του νου και επεμβαίνουμε στο περιβάλλον. Εσείς το μόνο που χρειάζεστε είναι να το φάτε αμάσητο ότι… το χρειάζεστε!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη