Εκεί στα Ελληνικά Χόαξες η ανακρίβεια πάει… σύννεφο!

Ε

Είπαν να μας την πουν και τελικά… τους την είπαν!

Από κατάρριψη σε κατάρριψη κατάφεραν να καταρρίψουν τον ίδιο τους τον εαυτό, τα Ελληνικά Χόαξες!

Αποφάσισαν να καταρρίψουν το άρθρο μας Άρχισε σήμερα η περίοδος χημικών αεροψεκασμών και να γράψουν μια… από τα γίδια: Συμπυκνώσεις αεροπλάνων (contrails) και όχι χημικοί αεροψεκασμοί (chemtrails) είναι αυτά που είδαμε ξαφνικά κι απότομα, και όλοι μαζί, την ίδια μέρα σε όλη την επικράτεια της χώρας, από τον νότο στο βορρά, ανεξαρτήτου διαφοράς θερμοκρασίας και… την άλλη μέρα δεν είδαμε! Ξαφνικά σταμάτησαν με μιας να πετούν! Ουάου!

Καλά… εμείς βαρεθήκαμε να το παίζετε ηλίθιοι, εσείς όχι ακόμα;

Αυτή τη φορά πήραν και… τη βοήθεια του τηλεφώνου. Ενός σπουδαίου ειδικού, του διερευνητή αεροπορικών ατυχημάτων, αεροναυπηγό και εκδότη και διευθυντή του περιοδικού Πτήση & Διάστημα, Φαίδωνα Καραϊωσηφίδη. Μόνο που… ο άνθρωπος είναι μέχρι τα μπούνια στη βιομηχανία πολέμου, τι θα μας έλεγε; Ναι, βρε! Σας ψεκάζουν για να δουλεύουν τα οπλικά συστήματα του ΝΑΤΟ – για καλόοοο σας είναι μπρε!

Αλλά τι σκάω; Τους την είπαν οι ίδιοι οι αναγνώστες τους γιατί μάλλον κι αυτοί αρχίζουν να ξυπνάνε σιγά σιγά, καιρός ήταν. Οι χοαξαράδες νόμισαν ότι πάλι δέχτηκαν επίθεση από “οργανωμένους συνωμοσιολόγους”, αλλά εδώ την πάτησαν. Απλό κοινό τους είναι, ουδείς ασχολείται πλέον μαζί τους.

Είδαν κι απόειδαν και κρέμασαν αυτό

Θα μου πείτε τότε γιατί ασχολούμαι;

Ασχολούμαι γιατί θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι με αφορμή το σχόλιο ενός κυρίου.

Έβαλε κάποιος το ιστολόγιο της 3D, της εταιρείας τροποποίησης καιρού που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και με την οποία συνεργάζεται ο ΕΛΓΑ και τους ρωτούσε τι έχετε να πείτε γι’ αυτό; Κι απαντούν οι φωτεινοί παντογνώστες:

Για να μην γίνεται, λοιπόν, αυτή η σύγχυση καλό είναι να ξεκαθαριστούν μερικά πράγματα.

  1. Διαφορές υπάρχουν, αλλά χαοτικές δεν τις λες, αφού η τροποποίηση καιρού της 3D δεν είναι παρά ο πρόγονος της τροποποίησης καιρού των χημικών αεροψεκασμών, οι οποίοι δουλεύουν ΚΑΙ σε συνεργασία με ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Τα συγκεκριμένα αεροπλάνα είναι μικρά, ενώ των χημικών αεροψεκασμών είναι πιο μεγάλα, στρατιωτικά ή πολλές φορές και πολιτικών γραμμών boeing, και πετούν πιο ψηλά, στα 30,000 πόδια.
  2. Η πρώτη μπορεί να κάνει μικρής κλίμακας τροποποίηση, η δεύτερη μεγαλύτερης κλίμακας.
  3. “Άλατα” γενικώς και αορίστως (ούτε λαδόξυδο) δεν είναι αυτό που ρίχνουν, είναι ιωδιούχος άργυρος, σύμφωνα με τις πληροφορίες τους: Μέσω των μετεωρολογικών ραντάρ, πραγματοποιείται παρακολούθηση και έλεγχος των περιοχών προστασίας, όπου από τη στιγμή που εμφανιστεί ένα νέφος που πληρεί τα προαναφερθέντα κριτήρια, δίνεται η εντολή σε ειδικά εξοπλισμένο αεροσκάφος να κατευθυνθεί προς τα εκεί και να “πυροδοτήσει” τα πυροτεχνικά φυσίγγια του AgI. Τα φυσίγγια αυτά βρίσκονται εξωτερικά του αεροσκάφους, είτε στην κοιλιά της ατράκτου είτε στα φτερά του.
  4. Ο ιωδιούχος άργυρος είναι τοξικός σε μεγάλες ποσότητες για το περιβάλλον και τη διατροφική αλυσίδα και καμία περιβαλλοντική μελέτη δεν έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια, παρότι ο ΕΛΓΑ αύξησε τόσο την περίοδο όσο και το υλικό.
  5. Η συγκεκριμένη μέθοδος τροποποίησης καιρού χρησιμοποιήθηκε στον πόλεμο του Βιετνάμ κατά των Βιετναμέζων, απαγορεύτηκε αργότερα από τα Ηνωμένα Έθνη, η μέθοδος ως οπλοποίηση καιρού, αλλά και κάθε οπλοποίηση καιρού. Παρ’ όλα αυτά, οι ΗΠΑ έχουν παραδεχτεί ότι ασχολούνται με την “κατάκτηση του καιρού” ως όπλο. Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025. –  O διευθυντής της CIA μιλάει ανοικτά για τους αεροψεκασμούς! –  Γιατί άραγε οι κατάσκοποι θέλουν να ελέγχουν τον καιρό; Η CIA βοηθά με 600.000 δολάρια σχετική μελέτη
  6. Το 2010 υπεγράφη μορατόριουμ στον ΟΗΕ που απαγόρευε την τροποποίηση καιρού. Ουδείς το τήρησε.
  7. Αν δεν είχε γεννηθεί ο Ζεβεδαίος, δεν θα μιλάγαμε τώρα για τα παιδιά του.

Πόσες σφοδρές χαλαζοπτώσεις έχουμε στις περιοχές που ψεκάζουν; Πολλές! Πόσες θα είχαμε αν δεν ψέκαζαν συνέχεια από τις αρχές δεκαετίας 1980; Καλή ερώτηση.

Χαοτικές, λοιπόν, τις διαφορές δεν τις λες. Χάος όμως λες την κατάσταση που δημιουργούν και τα μεν και τα δε αεροπλάνα, αλλά και άβυσσο λες την ψυχή εκείνων που επί ματαίω επιμένουν να ξαναβάλουν τα γίδια στο μαντρί!

Ξύπνησε ο κοσμάκης Επαχτίτη! Άι βρες κάτι καλύτερο να ασχοληθείς…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη