Ποιος μεγάλος λαϊκός ηγέτης επισκέφθηκε σήμερα τον Βόλο!

Π

Την τιμητική του είχε ο Βόλος σήμερα, από κάθε πλευρά!

Χτες το βράδυ μετά τα μεσάνυχτα, με το που ξεκίνησε η 11η Οκτώβρη, αεροπλάνα ακούγονταν στον Βολιώτικο ουρανό. Τόση κίνηση βραδιάτικα;

Το πρωί η προβλεπόμενη από τους μετεωρολόγους “αραιή συννεφιά” δεν ήταν παρά μια περλέ πυκνή μπίχλα από χημικά νέφη, ενώ η ατμόσφαιρα μέχρι να πάει μεσημέρι βρομούσε έντονα χημικίλα. Το τοπικό ράδιο ανέφερε το πρωί ότι ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρωθυπουργός μας, ενώ είχε προγραμματισμένη επίσκεψη στη Λάρισα, αποφάσισε να κάνει μια μικρή παράκαμψη και να έρθει στο Βόλο.

Ο λόγος ήταν συνάντηση με νέους επιχειρηματίες που διατηρούν επιχειρήσεις με πρωτοποριακές και καινοτόμες τεχνολογίες. Εμείς εδώ μπορεί ψωμί-τυρί να μην έχουμε, αλλά μάλλον έχουμε καινοτόμες τεχνολογίες!

Ο μεγάλος λαϊκός ηγέτης ξεναγήθηκε στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιϊας Τσαλαπάτα, ενώ είχαν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις, με τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ για να τον περιφρουρήσουν από οποιαδήποτε λαϊκή “έκφραση”. Ωστόσο καμία συγκέντρωση αντιδρώντων φορέων, συλλογικοτήτων και εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων δεν έσκασε μύτη, είτε γιατί το πληροφορήθηκαν αργά, είτε γιατί… τα ζώα μου αργά!

Έτσι ο δημοφιλής ηγέτης μας, σε στενό οικογενειακό κύκλο, έκανε τη σύντομη περατζάδα του στο Βόλο, όσο δεκάδες αεροπλάνα έκαναν περατζάδα στον εναέριο χώρο πετώντας πάνω από την πόλη και τα πέριξ σε γνωστούς και ανύπαρκτους αεροδιαδρόμους.

Περατζάδα έκανε και ο στρατιωτικός δορυφόρος των ΗΠΑ και Καναδά, για τον οποίο, μόλις ολοκληρωθεί η μελέτη μας, θα σας την παρουσιάσουμε:

Έτσι είναι οι μεγάλοι λαϊκοί ηγέτες. Πάνε κι έρχονται στα γρήγορα σαν τον κλέφτη, σε στενό κι ελεγχόμενο κύκλο, γιατί, αν πάθουν κάτι, θα υποφέρει μετά ολόκληρος ο λαός από κατάθλιψη…

This slideshow requires JavaScript.

Ακόμα και οι ουρανοί “ρίγησαν” στην παρουσία του μεγάλου αυτού ηγέτη!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη