Μεγάλη πτώση των “οργανικών” ποστ στο Facebook

Μ

Οργανικά ποστ είναι εκείνα που μια σελίδα δεν πληρώνει για να διαφημιστούν. 

Η πλατφόρμα βρήκε νέο τρόπο ενεργοποιώντας το Facebook Explore Feed αφενός να εισπράττει χρήματα, αφετέρου να λογοκρίνει όσα δεν είναι σύμφωνα με τον “πολιτικά σωστό” λόγο τους.

Αν κάποια σελίδα θέλει να βλέπει τα ποστ της στο παλιό Feed, θα πρέπει να πληρώσει. Με αυτόν τον τρόπο, όλες οι σελίδες τον τελευταίο καιρό βλέπουν μια δραματική πτώση της πρόσβασης στα οργανικά ποστ. Εξάλλου εδώ και πολύ καιρό έχουμε όλοι παρατηρήσει ότι οι κοινοποιήσεις σελίδων που έχουμε κάνει like & follow πλέον είναι ελάχιστες ως σπάνιες ακόμα και για μας τους αντμίν!

Γι’ αυτό κι εμείς σιγά σιγά οργανωνόμαστε. Το ΑNTIMEDIA άνοιξε για αυτό το σκοπό. Φιλοδοξεί να γίνει στέκι καλών εναλλακτικών μπλόγκερς, (ήδη μπήκε feedback Allnewz & Γάτας) να αποκτήσει συνδρομητές με μείλ και σήμερα, εγκαινίασε και το Φόρουμ του, όπου οι χρήστες θα μπορούν να μοιράζονται άρθρα και απόψεις.

Πάμε αργά αλλά με σταθερά βήματα ενάντια στους περιορισμούς και τη νομιμοφανή λογοκρισία.

Στο μεταξύ οι αναγνώστες της AllNewz πρέπει να επισκέπτονται κατά διαστήματα τη σελίδα μας στο facebook ή να γίνουν μέλη της ομάδας ANTIMEDIA.

The show must and will go on!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη