Προσοχή: Καμία “αφύπνιση” δεν είναι βασανιστήρια!

Π

Τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούν κάτι περίεργα άρθρα από δήθεν αφυπνιστικά, ενορατικά, new age σάιτ, που λένε ότι αν έχεις κάποιες διαταραχές με τον ύπνο σου δεν πρέπει να στεναχωριέσαι, είναι για καλό σου, γιατί… αφυπνίζεσαι πνευματικά!

Δηλώνω μετά βεβαιότητος αλλά και απολύτου βδελυγμίας, ότι… μεγαλύτερη μπούρδα δεν έχω ακούσει! Και υποψιάζομαι, δυστυχώς, ότι δεν είναι καθόλου αθώα.

Γράφει μία όνομα και μη χωριό:

“Σημάδια πνευματικής αφύπνισης” 

Οδεύουμε πλέον σταθερά σε ένα υψηλότερο επίπεδο ύπαρξης, σε ένα βαθύτερο επίπεδο κατανόησης, αυτό που ονομάζουμε πνευματική αφύπνιση […] τα συμπτώματα αυτά είναι τα πιο κοινά και τα πιο συχνά καταγεγραμμένα:

 • Απώλεια ταυτότητας
 • Έλλειψη προσανατολισμού
 • Αστάθειες στον ύπνο
 • Απώλεια μνήμης
 • Έλλειψη διάθεσης και ανάγκη παραίτησης
 • Υπερευαισθησία σε εξωτερικά ερεθίσματα
 • Πόνοι στο σώμα
 • Απότομες αλλαγές διάθεσης
 • Αίσθηση μοναξιάς

Σιγά καλέ! Κόψτε κάτι. Σε λίγο θα μας πείτε ότι αν πάθεις Αλτσχάιμερ, Πάρκινσον, Σκλήρυνση κατά Πλάκας – και λοιπές νευρολογικές ασθένειες δεν είναι κακοοό… αφυπνίζεσαι!

Ένας άλλος δίνει συμπτώματα αφύπνισης με… το ένα πόδι στον τάφο. Διαβάστε παρακάτω στο + :

Σημάδια Ανάληψης

Παρακάτω παρατίθενται σε λίστα τα συμπτώματα της ανάληψης που μπορεί να βιώνετε:

Κεφάλι Μπορεί να έχετε πονοκέφαλο Να ζαλίζεστε Να έχετε ίλιγγο

Αυτιά Αλλαγή πίεσης ή της πίεσης του αέρα Να “κουδουνίζουν” ή να βουίζουν Να σας πονάνε

Σωματικός πόνος Πόνοι στην πλάτη, ειδικότερα στην μέση Πόνοι στις αρθρώσεις, στους ώμους και στα γόνατα Να αισθάνεστε σαν να είστε γερασμένοι στο σώμα

Μυς Μπορεί να νιώθετε αδύναμοι Κράμπες και σπασμοί

Δυσφορία Ναυτία Έντονη ναυτία

Ύπνος Μπορεί να νιώθετε εξουθενωμένοι Ανήσυχος ύπνος με διακοπές

Αϋπνία Ζωντανά όνειρα Διακοπή ύπνου λόγω συχνής επίσκεψης στο μπάνιο Εναλλαγές θερμοκρασίας ζεστού και κρύου κατά τη διάρκεια του ύπνου

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ

Πολλοί άνθρωποι ξεφορτώνονται τα τοξικά συναισθήματα με το να χρησιμοποιούν τον θυμό. Αυτά τα άτομα επίσης υποφέρουν από μεταβολές του άγχους και μανιακή διαταραχή. Αν για κάποιο λόγο νιώθετε θυμωμένοι ή αγχωμένοι και δεν έχετε ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό ή αν αισθάνεστε πως οι συναισθηματικές σας απαντήσεις έχουν περάσει το όριο, τότε είναι πιθανό πως βιώνετε τις ενέργειες της ανάληψης.

Συναισθηματικά συμπτώματα

 • Συμμετέχετε σε καβγάδες ή αντιπαραθέσεις
 • Άγχος
 • Μανιακή συμπεριφορά
 • Η ανάγκη να “αφαιρέσετε” τα συναισθήματα σας
 • Αβεβαιότητα

Ψέ-μα!

ΚΑΜΊΑ αφύπνιση συνείδησης ή κουνταλίνης δημιουργεί ΚΑΝΈΝΑ από τα ανωτέρω συμπτώματα!!! Το αντίθετο, η πνευματική αφύπνιση και η ροή της κουνταλίνης στο σώμα όταν αφυπνιστεί, δημιουργεί μια ελαφρότητα του σωματικού (υλικού) Είναι, σε συνδυασμό με νοητική διαύγεια και αύξηση αντίληψης, συνείδησης και γνώσης.

ΚΑΜΊΑ αφύπνιση συνείδησης ή κουνταλίνης μοιάζει με Κινέζικα μαρτύρια ή τους βασανισμούς των μυστικών υπηρεσιών που δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς. Ίσα ίσα, ο ύπνος του αφυπνισμένου είναι πάντα στο σωστό επίπεδο, σε άμεση επαφή με τις συχνότητες Σούμαν και το συλλογικό συνειδητό, ΌΧΙ το υποσυνείδητο. Ξεκουράζει και μορφώνει ταυτόχρονα, μάλιστα, αν υπάρχει κάποιο θέμα που σε απασχολεί, κοιμάσαι ήρεμα, αλλά όταν ξυπνάς έχεις τη λύση!

Αν όμως έχετε όλα ή μερικά από τα ανωτέρω συμπτώματα, κάτι δεν σας αφήνει να κοιμηθείτε, κάτι σας ξυπνάει συνέχεια, κάτι σας βουίζει, κάτι σας κουράζει, κάτι σας φέρνει πονοκεφάλους, ναυτία, μυαλγίες κ.λ.π. τότε, απλά πάσχετε από…

Ηλεκτρομαγνητική Υπερευαισθησία 

… και απλά δεν το γνωρίζετε.

Κλείστε τα wifi. Πείτε στους γείτονες να κάνουν το ίδιο την ώρα του ύπνου. Ελέγξτε αν είστε κοντά σε κεραία κινητής τηλεφωνίας ή υποσταθμό ΔΕΗ. Μην κοιμάστε με ανοικτό το κινητό στο κομοδίνο (πάρτε κανονικό ξυπνητήρι). Μην έχετε κομπιούτερ ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές στην κρεβατοκάμαρα σε sleep mode – βγάλτε τες ακόμα κι από την πρίζα.

Κάντε τα όλα αυτά και… θα δείτε πως θα ξε-αφυπνιστείτε και θα φτιάξει η υγεία σας! Κανονικό ξεμάτιασμα, που λένε.

Τι άλλο θα σκαρφιστούν για να κρύψουν το έγκλημα τους αλλά και να παραπλανήσουν τους αναζητητές; Αν μπει και η τεχνολογία 5G, εκεί να δείτε “αφύπνιση” που έχει να πέσει – μάτι δεν θα κλείνετε, χέρι ή πόδι δεν θα κουνάτε κι από μυαλό; Βάρκα γιαλό!

Μας βλέπω όλους μαζί να κάνουμε “ανάληψη” προς ουρανούς μεριά, ψυχή τε και σώματι!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη