Διαρροή αποκαλύπτει τους «αξιόπιστους συμμάχους» του Σόρος στο κοινοβούλιο της ΕΕ

Δ

Διαρροή εγγράφων – που απαριθμούν εκατοντάδες μέλη του κοινοβουλίου της ΕΕ ως το δίκτυο του George Soros με τον χαρακτηρισμό “αξιόπιστοι σύμμαχοι” – θα έπρεπε να προκαλέσει καμπάνες συναγερμού σε ολόκληρη την Ευρώπη, λέει η Ουγγαρία

Η λίστα η οποία περιλαμβάνει 226 ευρωβουλευτές, συμπεριλαμβανομένου του πρώην Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Martin Schulz, επτά αντιπροέδρους και αρκετούς επικεφαλής επιτροπών, συντονιστές και κοσμήτορες, αποκαλύφθηκε από τα DCLeaks.

“Εάν η έκθεση αυτή απειλούσε μόνο την Ουγγαρία, δεν θα ήταν πρόβλημα. Η ουγγρική κυβέρνηση έχει συνηθίσει να αντιμετωπίζει τις αβάσιμες κατηγορίες και τις ψευδείς πληροφορίες που χρησιμοποιούν οι υποστηρικτές αυτής της ριζοσπαστικής ατζέντας του  Open Society Foundations. Αλλά αυτή τη φορά δεν είναι μόνο η Ουγγαρία. Διακινδυνεύει το μέλλον της Ευρώπης στο σύνολό της “, προειδοποίησε ο Δρ Zoltán Kovács, Υπουργός Δημόσιας Διπλωματίας της Ουγγαρίας.

Ο δισεκατομμυριούχος επηρεάζει  την λήψη αποφάσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι χάκερς των DCLeaks δημοσίευσαν τον τρόπο που λειτουργεί το «Open Society». Είναι ένα πολυσέλιδο έγγραφο που περιέχει πληροφορίες για 226 μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που είναι οι “αξιόπιστοι σύμμαχοι” της «Ανοικτής Κοινωνίας».

Προωθούν τις προκαταλήψεις του Τζορτζ Σόρος, όπως τη μεταφορά παράνομων μεταναστών στην Ευρώπη, την λεγόμενη «ισότητα των φύλων», τη νομιμοποίηση του γάμου σε άτομα του ιδίου φύλου, τον έλεγχο των γεννήσεων κ.α.

Συνολικά υπάρχουν 751 βουλευτές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι “αξιόπιστοι σύμμαχοι” του Σόρος καταλαμβάνουν περισσότερο από το 1/3 των εδρών.

Για την ουγγρική κυβέρνηση, οι ισχυρισμοί σχετικά με την επιρροή του Σόρος στην μεταναστευτική πολιτική της ΕΕ, η οποία κάποτε ακουγόταν “σαν μια θεωρία συνωμοσίας”, θα πρέπει να εξεταστούν σε ένα πρίσμα μετά την εμφάνιση των εγγράφων της “ανοιχτής κοινωνίας”, τα οποία απαριθμούν βασικούς συντελεστές ευρωπαϊκών θεσμών που μπορούν να μετρηθούν ως “αξιόπιστοι σύμμαχοι” των στόχων του οικονομικού κερδοσκόπου.

Με μια πρόσφατη δωρεά 18 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο δισεκατομμυριούχος των ΗΠΑ έκανε το Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας τον τρίτο μεγαλύτερο μη κυβερνητικό οργανισμό στον κόσμο.

Money makes the world go round, σύμφωνα με τα γούστα του…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη