Αεροπλάνο συγκρούστηκε με ελικόπτερο κοντά στην έπαυλη των Rothschilds

Α

Ποια η διαφορά μεταξύ ατυχήματος και δυστυχήματος;

Ατύχημα είναι όταν ένα ελικόπτερο και ένα αεροσκάφος, Cessna 152, συγκρούονται στον αέρα κοντά στην έπαυλη των Rothschilds. Δυστύχημα λέγεται όταν υπάρχουν νεκροί… αλλά κανένας δεν είναι ο Rothschild. (lol)

Ο βετεράνος 60χρονος πιλότος Mike Green είχε πάρει έναν επιβάτη για μια περιήγηση όταν το ελικόπτερο του χτυπήθηκε από ένα Cessna 152.

Το άλλο ελαφρύ αεροσκάφος ήταν σε μια εκπαιδευτική πτήση με τον φοιτητή Saavan Mundae, 18 ετών, υπό την καθοδήγηση του Jaspal Barha, 45. Δυστυχώς, και οι τέσσερις άνθρωποι στο αεροσκάφος σκοτώθηκαν στη σύγκρουση.

Όπως αναφέρει η βρετανική τάμπλοϊντ Mirror, συντρίμμια έπεσαν μέσα στην έπαυλη Waddesdon, που ανήκει στην οικογένεια Rothschild, αλλά η πληροφορία είναι ανεπιβεβαίωτη.

Και λίγοι βρετανικοί ψεκασμοί γιατί ετοιμάζονται για χοντρή κακοκαιρία!

Η είδηση έκανε το γύρο των social media, καθώς όπως καταλαβαίνετε, όλοι… ανησυχούσαν αν έπαθε (ή δεν έπαθε) κάτι ο Rothschild, και ο ένας ρωτούσε τον άλλον αν ζει ακόμα.

Έτσι είναι. Κάποιοι είναι τόσο αγαπητοί από τον κόσμο, όπως ο Ροκφέλερ, που όλοι περιμένουν πως και πως να τους αποχαιρετήσουν… ανοίγοντας μια σαμπάνια!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη