Δεν θα υπάρξει τρίτος κύκλος του UTOPIA

Δ

Δεν θα υπάρξει τρίτος κύκλος του UTOPIA, δήλωσαν με ανακοίνωση τους τον περασμένο Οκτώβριο οι παραγωγοί του σήριαλ.

Γιατί κόβεται από το Channel 4 ένα από το πιο επιτυχημένα σήριαλ των τελευταίων ετών; Πολύ απλά, γιατί είπε αλήθειες που πόνεσαν κι ενόχλησαν όσο κανένα άλλο! Και ειδικά τώρα που το Ebolagate είναι σε πλήρη εξέλιξη, δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί.

Για το σήριαλ που έγινε μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, είχαμε κάνει πέρσι εκτενές αφιέρωμα γιατί πραγματικά ήταν ξεχωριστό. Μπορείτε να το διαβάστε ΕΔΩ και να δείτε και μερικά από τα πιο σημαντικά αποσπάσματα που ανεβάσαμε αποκλειστικά.

Αλλά λόγω της αποκαλυπτικής του… “φαντασίας”, εκτός από το φανατικό του κοινό κατάφερε να κερδίσει και έντονες αντιδράσεις, κι όπως φαίνεται το κανάλι αναγκάστηκε να το σταματήσει.

Δείτε στη σελίδα του στο facebook την ανακοίνωση κι από κάτω τον αριθμό των λάικ, μοιρασμάτων και σχολίων:Στιγμιότυπο 2015-01-06, 12.16.52 π.μ.

Το UTOPIA άγγιξε ίσως την πιο ευαίσθητη χορδή της αλήθειας και ήχησε δυνατά! Όχι μόνο ξεσκέπασε τα σκοτεινά σχέδια της παγκόσμιας ελίτ για μείωση πληθυσμού, αλλά έκρουσε και τον κώδωνα του κινδύνου ότι αυτό θα προσπαθήσουν να το πετύχουν μέσω μαζικών εμβολιασμών ύστερα από μια καλοστημένη πανδημία!

Με την ιστορία του Έμπολα στα χάι του, πως θα ήταν δυνατόν να το αφήσουν να πει κι άλλα;

 

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη