Άρθρο του 1984: “Μπορούν τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία να χειραγωγήσουν τον καιρό;”

Ά

Πόσες αποδείξεις πλέον για το ότι ο καιρός μπορεί να χειραγωγηθεί και όχι “προς όφελος” της ανθρωπότητας ή το “σώσιμο του πλανήτη”, αλλά για καθαρά πολεμικούς σκοπούς, μετατρέποντας τον σε όπλο – Οπλοποίηση Καιρού

Το άρθρο, Is ELF able to Manipulate the Weather? δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Popular Communications Magazine , τον Ιούνιο του 1984.

Το άρθρο αναφέρεται σε μεγάλες πλημμύρες και εκτεταμένες πλημμύρες σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ, καθώς και σε ρεκόρ χαμηλών θερμοκρασιών, που επέφερε το θάνατο 138 ατόμων και την καταστροφή πολλών καλλιεργειών.

Το περίφημο φαινόμενο El Nino, το οποίο υποτίθεται ανεβάζει τις θερμοκρασίες, αναφέρουν ότι “ήταν το χειρότερο των τελευταίων 100 ετών” (που ήταν ο Αλ Γκορ τότε;)

Πλημμύρες, ξηρασίες, θύελλες και καύσωνες, παγκοσμίως, όλα σε λάθος χρονική περίοδο και σε ένταση. Τι προκάλεσε όλην αυτή την αναταραχή; αναρωτιέται ο αρθρογράφος.

Πιθανά η… Σοβιετική Ένωση, είναι η απάντηση!

Διαβάζοντας το άρθρο, νομίζεις ότι έχει ένα deja vue αλλά από το παρελθόν. Καναδός επιστήμονας ήδη από την δεκαετία του ’70 έκανε λόγο για τον σοβιετικό “Τρυποκάρυδο”, το ανάλογο HAARP αμερικής, με το οποίο μέσω μικροκυμάτων, οι Σοβιετικοί μπορούσαν να επέμβουν στον καιρό. Και στη συνέχεια αναφέρεται στον Τέσλα και τις δυνατότητες των ευρημάτων του τις οποίες, όπως αναφέρει, οι Σοβιετικοί έχουν αναπτύξει και εκμεταλλευτεί στο έπακρον.

Μετά λέει ότι και ο δικός τους στρατός γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, για τις υποβρύχιες επικοινωνίες και για τις περιβαλλοντικές οργανώσεις που παραπονιούνται για τις επιπτώσεις της χρήσεις αυτών στο περιβάλλον, από τη χρήση που ήδη κάνει το ναυτικό. Αλήθεια… που πήγαν όλες αυτές οι οργανώσεις τώρα που τα τεχνητά ηλεκτρομαγνητικά πεδία δεν είναι μόνο υποβρύχια, αλλά μπήκαν στο σπίτι του κάθε πολίτη, στις γειτονιές, στα όρη, τα βουνά και τα λαγκάδια και περικλείουν ασφυκτικά τον πλανήτη μας μέσω χιλιάδων δορυφόρων…;

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το άρθρο.

ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ:

Weather Warfare - Οπλοποίηση Καιρού

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη