Προς το (εφιαλτικό) αύριο

Π

Διαβάζουμε ένα άρθρο που μας δείχνει με καμάρι το “αύριο” και μας σηκώνεται η τρίχα με αυτά που γράφει το αόρατο μελάνι ανάμεσα στις γραμμές…

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο ΒΗΜΑ Science κι έχει τίτλο “Προς το αύριο”:

Μια απρόσμενη όσο και εντυπωσιακή πρόταση έριξε στο τραπέζι η BMW για πόλεις με λιγότερη κυκλοφοριακή συμφόρηση και λιγότερο μολυσμένη ατμόσφαιρα. Το απρόσμενο του πράγματος έχει να κάνει με το γεγονός ότι η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία προτείνει μια πόλη που θα ωθεί τους κατοίκους στη χρήση ποδηλάτων. Το εντυπωσιακό έχει να κάνει με τον τρόπο που θα συμβεί αυτό. Στελέχη του Τμήματος Τεχνολογίας της BMW στην Κίνα συνεργάστηκαν με το Πανεπιστήμιο Tongji στη Σανγκάι και σχεδίασαν μια πόλη την οποία θα διατρέχουν γιγάντια εναέρια τούνελ που θα λειτουργούν αποκλειστικά ως ποδηλατόδρομοι. Τα τούνελ αυτά είναι σχεδιασμένα στη λογική των αντίστοιχων τούνελ μέσα στα οποία θα κινούνται τα υπερηχητικά τρένα Hyperloop που κατασκευάζει ο αμερικανός μεγιστάνας και οραματιστής Ελον Μασκ. Εκτός από ποδήλατα στα τούνελ αυτά θα κινούνται και ηλεκτρικά δίτροχα οχήματα. Το πρότζεκτ ονομάζεται Vision E3 Way και σε πρώτη φάση έχουν σχεδιαστεί δύο διαδρομές με τέτοια τούνελ στη Σανγκάη, συνολικού μήκους 20 χλμ. Τα τούνελ θα συνδέονται φυσικά και με το οδικό δίκτυο αλλά και με τους σταθμούς του μετρό καθώς και με εμπορικά κέντρα. Υπολογίζεται ότι στην Κίνα θα ζουν στις πόλεις μέχρι το 2050 περισσότερο από ένα δισ. άνθρωποι, οπότε πρέπει να βρεθούν κάποιοι τρόποι να μετακινούνται εύκολα, γρήγορα, αλλά και χωρίς να επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Που σημαίνει ότι η μετακίνηση πληθυσμών προς τις μεγαλουπόλεις θα συνεχιστεί, εκεί θα υπάρξει ο πλήρης εγκλωβισμός τους, αφού η πλειοψηφία του λαού δεν θα διαθέτει οχήματα αλλά απλώς ποδήλατα για να πάει σπίτι-δουλειά-σπίτι. Το μεγάλο πείραμα στα ποντίκια έχει δείξει ότι αυτό σημαίνει αργό θάνατο των κοινωνιών και σταμάτημα κάθε διάθεσης για αναπαραγωγή, για τους κατοίκους των μεγαλουπόλεων, κάτι που ήδη βλέπουμε να γίνεται. Όλο αυτό φέρει υπογραφή Ατζέντα 21 αλλά… δεν το λένε!

Ρομποτικοί γεωργοί

Πριν από λίγους μήνες σε ένα αγρόκτημα με κριθάρι στη Βρετανία ένα ρομποτικό τρακτέρ και ένα drone συνεργάστηκαν για τη σπορά, το φύτεμα, τα λιπάσματα, τη δειγματοληψία και τη συγκομιδή του δημητριακού. Και τα δύο ήταν προϊόντα του βρετανικού Πανεπιστημίου Harper Adams, το οποίο δημιούργησε ειδικό τμήμα ανάπτυξης ρομποτικών τεχνολογιών για αγροτικές εφαρμογές. Στα εργαστήριά του κατασκευάζονται διαφόρων τύπων ρομποτικοί γεωργοί, οι οποίοι αναμένεται να αναλάβουν δράση στα χωράφια γύρω στο 2020. Ένας από τους ρομποτικούς γεωργούς θα εξειδικεύεται στην καλλιέργεια και συγκομιδή λαχανικών και θα είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να παρακολουθεί συνεχώς το κάθε ένα λαχανικό της καλλιέργειας και να το κόβει όταν θα είναι σε τέλεια κατάσταση για να πάει προς κατανάλωση. Τα ρομπότ-γεωργοί θα χρησιμοποιούν συστήματα λέιζερ και θα ρίχνουν νερό στοχευμένα όπου χρειάζεται, ακόμη και σε μεμονωμένα φύλλα ενός φυτού. Με αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα με τους ερευνητές του πανεπιστημίου, είναι εφικτό να γίνει συγκομιδή στο 100% των λαχανικών που έχουν καλλιεργηθεί ενώ με τις σημερινές μεθόδους περίπου 60% πάει χαμένο.

Και όλο αυτό σημαίνει ότι, εκτός από την κατάργηση του κλάδου των αγροτών, που δεν θα είναι και ο μόνος που θα βγει στην ανεργία, ξεχάστε την οποιαδήποτε μορφή οργανικής και βιολογικής καλλιέργειας.  Μεταλλαγμένοι σπόροι, LED φωτισμοί, λιπάσματα κι ακτίνες λέιζερ, πιθανώς και “σκανάρισμα” των φυτών εκ μέρους των ρομπότ, δεν θα μείνει ίχνος στον καρπό που να είναι “φυσικό” άρα και ουσιαστικά ωφέλιμο. Πως θα παραμείνει μετά ο΄άνθρωπος; Βέβαια, ο Ελον Μασκ -ξεχνάει το άρθρο να αναφέρει- είναι και ο γκουρού του Μετανθρωπισμοού!

Έρχονται οι «ψευδο-δορυφόροι»

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA) παρουσίασε ένα φιλόδοξο σχέδιο που έχει στόχο να κλείσει το κενό ανάμεσα στα διάφορα ιπτάμενα οχήματα (αεροσκάφη, αερόπλοια, drones) και στους δορυφόρους. Ειδικότερα, η ESA ανακοίνωσε την πρόθεσή της να κατασκευάσει έναν νέο τύπο αεροσκαφών με το όνομα High Altitude Pseudo-Satellites (HAPS). Οι Μεγάλου Ύψους Ψευδο-Δορυφόροι θα πετούν πάνω από τα σύννεφα σε ύψη άνω των 20 χλμ. και θα μπορούν να παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα εν πτήσει αφού θα κινούνται με ηλιακή ενέργεια. Τα σκάφη HAPS θα παρέχουν κυρίως τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες και υπηρεσίες εντοπισμού στίγματος (GPS). Ωστόσο, θα μπορούν να βοηθήσουν σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης συλλέγοντας πληροφορίες και εικόνες περιοχών που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.
Που σημαίνει σε απλή μετάφραση ότι, οι δορυφόροι -που μας ελέγχουν, συμμετέχουν στην χειραγώγηση του καιρού προσποιούμενοι ότι “συλλέγουν πληροφορίες”, αποσυντονίζουν τα μαγνητικά πεδία της Γης, συμβάλλουν στην ηλεκτρομαγνητική μόλυνση- θα κατέβουν πιο χαμηλά στο κεφάλι μας! Και φυσικά για να λειτουργήσει όλη αυτή η ασύρματη τρέλα, χρειάζεται μια ιονισμένη ατμόσφαιρα η οποία παρέχεται με την ευγενική συμμετοχή των χημικών αεροψεκασμών! Εσείς τι λέτε; Τυχαία ζωγραφίστηκαν τα chemtrails στην εικόνα της ποδηλατούπολης του “αύριο”; 
H κυβέρνηση των ΗΠΑ ήδη ξεκίνησε επίσημα πλέον την μελέτη της εφαρμογής της υποτιθέμενης Γεωμηχανικής που υποτίθεται θα είναι το αντίδοτο της υποτιθέμενης ‘ασθένειας’ του πλανήτη που λέγεται Κλιματική Αλλαγή. Υποτίθεται ότι δεν μας ψεκάζει κανείς, αλλά… τώρα σκέφτονται να το κάνουν. Τώρα που έγινε η Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ, τι θα σταματήσει τη διακυβέρνηση Τραμπ να επισημοποιήσει τους αεροψεκασμούς; Έδειξε ότι ο τύπος είναι αδίστακτος και τον είχαν ως άσσο στο μανίκι να τον παίξουν στο τελευταίο και δραματικό πόκερ κατά της ανθρωπότητας. Εσύ μείνε ήσυχος. Θα είσαι online 24/7, αν ακόμα έχεις δουλειά φυσικά και αν ακόμα είσαι ζωντανός μετά από την υπέρμετρη ακτινοβολία που θα δέχεσαι όλη μέρα κι όλη νύχτα.
Καλή νύχτα και καλή τύχη…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη