Βρόμικα και επικίνδυνα παιγνίδια με βιολογικά όπλα

Β

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε μια είδηση στα διεθνή ΜΜΕ σχετικά με Βορειοκορεάτη που αυτομόλησε και βρέθηκε “εμβολιασμένος” στον Άνθρακα

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα [1, 2, 3 κλπ] ένας Βόρειος Κορέας στρατιώτης που αυτομόλησε στο νότο βρέθηκε να έχει αντισώματα στον άνθρακα. Αυτό, κατά τα δημοσιεύματα “προκάλεσε ανησυχίες ότι το αδίστακτο καθεστώς έχει οπλοποιήσει τα θανατηφόρα βακτηρίδια”.

Ο άνθρωπος, ο οποίος είτε εκτέθηκε είτε εμβολιάστηκε για τον άνθρακα, έχει αναπτύξει ανοσία στη θανατηφόρα ασθένεια πριν αποσκιρτήσει, ανέφερε η UPI, επικαλούμενη το τοπικό Κανάλι Α.

Ένας αξιωματούχος της νοτιοκορεατικής υπηρεσίας πληροφοριών που μίλησε υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας δεν δήλωσε ποιος από τους τέσσερις στρατιώτες που αυτομόλησαν φέτος είχε τα αντισώματα στο σύστημά του. Η ανακάλυψη προκαλεί ανησυχίες στη Σεούλ επειδή η ασθένεια μπορεί να σκοτώσει τουλάχιστον το 80% αυτών που εκτίθενται στο βακτήριο σε 24 ώρες – εκτός εάν ληφθούν αντιβιοτικά ή υπάρχει εμβολιασμός.

Αλλά ο στρατός της Νότιας Κορέας δεν έχει ακόμη προμηθευτεί εμβόλιο κατά του άνθρακα. Η εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας Choi Hyun-soo είπε ότι το εμβόλιο του άνθρακα αναμένεται να αναπτυχθεί μέχρι τα τέλη του 2019, αλλά όχι νωρίτερα.

Αλλά γιατί αγχώνονται; Έχουν αναπτύξει οι φίλοι τους οι ΗΠΑ τέτοιο εμβόλιο. Εμβόλια κατά του άνθρακα (το βακτήριο Bacillus anthracis) αναπτύχθηκαν από τη Σοβιετική Ένωση στα τέλη της δεκαετίας του 1930 και στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο τη δεκαετία του 1950. Το τρέχον εμβόλιο που εγκρίθηκε από την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) διατυπώθηκε στη δεκαετία του 1960.

Το 1997, η διοίκηση του Κλίντον ξεκίνησε το πρόγραμμα εμβολιασμού εμβολίου Anthrax (AVIP), στο πλαίσιο του οποίου έπρεπε να ανοσοποιηθεί με το εμβόλιο όλο το ενεργό προσωπικό των ΗΠΑ.

Οπότε, από που προκύπτει ότι ένας Βορειοκορεάτης εμβολιασμένος στρατιώτης ισούται με πρόθεση της Β. Κορέας να διεξάγει βιολογικό πόλεμο και όχι ότι οι ΗΠΑ με όλο το ενεργό προσωπικό της εμβολιασμένο έχει τέτοιες προθέσεις; Α; Στην τελική, καμία άλλη χώρα πλην των ΗΠΑ, Αγγλίας και Καναδά δεν έχουν καταγράψει αμέτρητα και αδίστακτα μυστικά πειράματα κατά αθώων και ανυποψίαστων πολιτών, όπως οι εν λόγω.

Και μιας και μιλάμε για τέτοια, ένα όχι μυστικό αλλά χωρίς καμία συναίνεση των πολιτών, μια προγραμματισμένη χημική / βιολογική δοκιμή από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) θα καταστήσει τους κατοίκους μιας μικρής πόλης της Οκλαχόμα  ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια, καθώς η ομοσπονδιακή κυβέρνηση σκοπεύει να πραγματοποιήσει τέτοιες βιολογικές δοκιμές στην περιοχή τον επόμενο μήνα!

Αυτό αναφέρει το ιστολόγιο του Homeland Security, και έχει εξοργίσει τους αμερικάνους πολίτες.

“Αυτό βοηθά τους διαχειριστές έκτακτης ανάγκης να αποφασίσουν πώς να ανταποκριθούν και να σώσουν ζωές. Βοηθά στον προγραμματισμό για εκκενώσεις … και άλλες τακτικές “, ανέφερε ο John Verrico, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Επιστήμης και Τεχνολογίας του DHS, σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Newsweek. “Βοηθά επίσης να καταλάβουμε πώς τα υλικά εγκαθίστανται και κολλάνε στις επιφάνειες”.

Οι χημικοί παράγοντες που σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει ο DHS στις δοκιμές είναι το διοξείδιο του τιτανίου (καρκινογόνο), το φθορίζον λαμπρυντικό (τοξικό βοηθητικό βαφών), η ουρία και το Dipel, ένα εντομοκτόνο.

“Λυπάμαι πολύ που όλοι φοβούνται τόσο στο Newkirk, διότι αυτά είναι πολύ καλοήθη προϊόντα”, δήλωσε στο Newsweek η Kitty Cardwell, καθηγήτρια στο κρατικό πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα και διευθύντρια του Εθνικού Ινστιτούτου Μικροβιακών Εγκληματολογικών για την Τροφίμων και Γεωργικής Βιοασφάλειας, η οποία συμμετείχε σε άλλα σχέδια Εσωτερικής Ασφάλειας. Να υποθέσουμε ότι δεν διαμένει εκεί που θα γίνουν τα “αθώα πειράματα;”

Απίστευτο; Μιλάμε για την απόλυτη παράνοια, τακτικές κοινωνιοπαθών, ανθρώπων χωρίς την παραμικρή ενσυναίσθηση. Και μετά μερικοί θεωρούν “τραβηγμένο” το γεγονός ότι ψεκάζουν με χημικά όλον σχεδόν τον πλανήτη για να λειτουργούν τα στρατιωτικά τους γκατζετάκια!

Στο μεταξύ, ενώ η Cardwell και η αμερικανική κυβέρνηση ισχυρίζονται ότι τα χημικά που χρησιμοποιούνται στις δοκιμές δεν θα επηρεάσουν δυσμενώς την ανθρώπινη υγεία ή το περιβάλλον, η ΕΕ πρότεινε να ταξινομηθεί το διοξείδιο του τιτανίου ως καρκινογόνο -καιρός είναι και αργήσατε! Το εν λόγω χημικό χρησιμοποιείται σε πολλά προϊόντα, όπως αντιηλιακά, οδοντόπαστες, κρέμες, σαπούνια, τσίχλες, λευκό τυρί εκτός από αιγοπρόβειο κλπ σε υποτιθέμενα “ανεκτά όρια” που δεν έχουν ωστόσο καθοριστεί και κανείς δεν γνωρίζει τι προκαλούν σωρρευτικά!

Συμπέρασμα:

Όταν οι ΗΠΑ και οι κολλητοί τους καμώνονται ότι ανησυχούν με κάτι, είναι η ώρα που πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε με αυτούς όλοι οι υπόλοιποι!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη