Θα σας πω μια ιστορία…

Θ

Θα σας πως μια ιστορία. Η ιστορία είναι εντελώς φανταστική…

Με λένε James. Όχι Bond, αλλά Ρ. Είμαι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Είμαι επιχειρηματίας και καταπιάνομαι με πολλούς τομείς – τρόφιμα, φάρμακα, funds, real estate, τράπεζες, ενέργεια – αλλά ο αγαπημένος μου είναι τα όπλα. Τα κατασκευάζω και μετά… φροντίζω να υπάρχουν λόγοι να τα εμπορεύομαι.

Το αγαπημένο μου παιγνίδι είναι το πόκερ. Έτσι πολύ συχνά μαζεύω “φίλους και συνεργάτες” να παίξουμε.Καμιά φορά είναι άτομα από τη χώρα μου, αλλά κύρια από άλλες χώρες, επίσης επιχειρηματίες, με τους οποίους έχω πολλά πάρε-δώσε, αλλά όχι τόσο ισχυροί όσο είμαι εγώ. Λίγοι είναι σαν εμένα και μ’ αυτούς κάνω ξεχωριστό παιγνίδι σε… πριβέ “τραπέζια”.

Φτιάχνω την ατμόσφαιρα χαλαρή και πολλές φορές το πάρτι φιλοξενεί όμορφες γυναίκες, ακριβά ποτά και… πολλά άλλα… Έτσι “χτίζουμε” σχέσεις, οι φίλοι χαλαρώνουν, διασκεδάζουν, απολαμβάνουν τα δώρα μου και μοιράζονται τα πιο σκοτεινά τους μυστικά.

Είμαι πολύ γερός στο πόκερ, αλλά που και που τους αφήνω να κερδίσουν. Πρέπει κάποιες φορές να περνούν καλά, να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους και να φεύγουν με κέρδη για να θέλουν να ξανάρθουν. Έτσι τους αφήνω να κερδίζουν κάτι λίγα.

Όμως κάποια στιγμή πρέπει να θυμίσω ποιος είναι το αφεντικό, ποιος έχει το πάνω χέρι και τι περιμένω από αυτούς. Στα ντηλ μας, πάντα έχω τη μερίδα του λέοντος, αλλά τα έχω έτσι κανονισμένα να μην μπορούν χωρίς εμένα.

Σ’ αυτά τα ποκεράκια, στυλ… memo, η περιποίηση είναι διαφορετική. Μόλις μας σερβίρουν το ακριβό ουίσκι, τα πούρα και τους πανάκριβους ανατολίτικους καρπούς, μόλις η τράπουλα ανοίξει και μοιραστεί, βγάζω από την κολότσεπη το περίστροφό μου, το J.Ρ.11, το οποίο είναι δικής μου κατασκευής κι έχει πάρει το όνομα μου και το αφήνω πλάι μου, κοντά στο ποτήρι με το ουισκάκι μου. Είναι μοναδικό το J.Ρ.11 και το ξέρουν. Λίγοι στον κόσμο έχουν ένα σαν αυτό κι αυτοί σίγουρα δεν βρίσκονται στο τραπέζι του πόκερ μας.

Ποιος λέτε να κερδίσει εκείνο το βράδυ;

Κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιο «σεισμός» με τα 50 προαπαιτούμενα

Σήμερα, μια μέρα όπου καταγράφηκαν 22 απανωτές σεισμικές δονήσεις στην Αττική, σχεδόν όλες ιδιαίτερα αισθητές καθώς σημειώθηκαν σε βάθος 5 ως 10 χιλιόμετρα από την επιφάνεια, κατατέθηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο, με τα προαπαιτούμενα, το οποίο θα ψηφιστεί με την διαδικασία του επείγοντος. Η ανάρτηση του στην ιστοσελίδα της Βουλής αναμένεται αργότερα το βράδυ της Τρίτης…. διαβάστε περισσότερα

 

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη