Μετεωρολόγοι σε αμηχανία επιστρατεύουν τη λογοκρισία

Μ

Η 98η συνάντηση των αμερικανών μετεωρολόγων μόλις ολοκληρώθηκε στο Austin. Είναι η ετήσια συνάντηση της American Meteorological Society που αυτή τη φορά δέχτηκε απρόσμενους και “ενοχλητικούς” συμμετέχοντες

Αμερικάνοι ακτιβιστές και ερευνητές της Παγκόσμιας Τροποποίησης Καιρού και της Οπλοποίησης Περιβάλλοντος συμμετείχαν στη συνάντηση για να ενημερωθούν, να δείξουν τα δικά τους ευρήματα, να κάνουν (σκληρές) ερωτήσεις, αλλά και να προτείνουν νομοθεσία σχετικά με τη μικρής ή μεγάλης κλίμακας επέμβαση στο περιβάλλον.

Ο Jim Lee, ιδρυτής του σάιτ ClimateViewer.com εδώ και καιρό μάζευε χρήματα από τους οπαδούς και φίλους του για να μπορέσει να καλύψει τα έξοδα της μετάβασης και συμμετοχής του. Σήμερα μαθαίνουμε ότι χωρίς καμία εξήγηση, αποβλήθηκε από το μίτινγκ, μαζί με ένα ακόμα άτομο:

Dr. Keith Seitter, director of the AMS, forcibly removed Jerry and I from the weather modification conference at 3:30pm today. They made false claims, refused to review our footage proving we did nothing wrong, and took our credentials, and banned us without cause. I paid $650 for tickets to this event, which still has a day to go and they did not offer to refund the ticket.

THIS IS CENSORSHIP OF THE PRESS AT THE AMERICAN METEOROLOGICAL SOCIETY. THIS IS FAR FROM OVER.

Nonetheless, we got all the footage we need… EPIC interviews. Gonna deal with the AMS tomorrow, we may have to sue them. 

STAY TUNED!

Δείτε μερικές από τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες φωτογραφίες που ανέβασε στη σελίδα του στο φέις και… οι λεπτομέρειες σε αυτές κάνουν τη διαφορά!

“ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΕΙΦΟΡΟΤΗΤΑ” -Τι άλλο θα ακούσουμε με υπογραφή Ατζέντα 21;
Η Lockheed Martin, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα της αεροδιαστημικής, της άμυνας, της ασφάλειας και της τεχνολογίας, με δικό της μεγάλο περίπτερο για τον καιρό. Όχι, ο καιρός δεν οπλοποιείται!
Αλλά και οπλοποίηση του Διαστήματος, γιατί όχι;

Οι σπόνσορες της ετήσιας συνάντησης

Στο συνέδριο δυο “καιρικοί” γίγαντες, η Earth Networks και η Baron, έδωσαν τα χέρια κι έκλεισαν συμφωνία. Είναι πολλά τα λεφτά που παίζονται γύρω από το θέμα ‘καιρός’ και η μετεωρολογία στα χέρια ιδιωτικών επιχειρήσεων μπορεί να αποδειχθεί μια πολύ καλή μπίζνα.

Η παρουσίαση και η πρόταση του ακτιβιστή Jim Lee που μάλλον προκάλεσε την αποβολή του, συνοψίζεται σε δυο προτάσεις με έναν κοινό παρονομαστή: Διαφάνεια. Να ενημερώνεται ο κόσμος -παγκοσμίως- τουλάχιστον 48 ώρες πριν όποια επέμβαση στο περιβάλλον, να απαγορευτεί η οπλοποίηση περιβάλλοντος.

docs.google.com/presentation

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Αλήθεια

Είναι ευχάριστο να βλέπεις ότι άνθρωποι στην άλλη άκρη του κόσμου που μέχρι χτες δεν γνώριζες, που μάχονται επίσης με πενιχρά μέσα μοιράζονται ωστόσο το πάθος και την επιμονή με σένα και καταλήγουν σε κοινά συμπεράσματα: Η προηγμένη μετεωρολογική τεχνολογία (ραντάρ Doppler + δορυφόροι) που υποτίθεται αναπτύσσονται και χρησιμοποιούνται για καλύτερη πρόβλεψη του καιρού, εμπλέκονται ενεργά στην χειραγώγηση του.

Η Raphaelle O’Neil, είναι μια ακόμα ακτιβίστρια που καταλήγει σε αυτό το κοινό συμπέρασμα. Βρέθηκε στη συνάντηση και έθεσε τα δικά της ερωτήματα για να πάρει αόριστες απαντήσεις. Παρακολουθείστε το βίντεο που ανέβασε. Αν πιστεύετε ότι σας είναι δύσκολο να το κατανοήσετε, πηγαίνετε στο 9:5 λεπτό όπου θέτει τις δικές της ερωτήσεις:

Όπως καταλαβαίνετε, το διαδίκτυο έχει καταντήσει ένας επικίνδυνος τόπος για αυτούς που θέλουν να επιβάλλουν την παγκόσμια διακυβέρνηση. Η Αλήθεια μοιράζεται σε χρόνο ρεκόρ. Στη συνέχεια βαπτίζεται “ψευδείς ειδήσεις” και μετά τρέχουν και δεν φτάνουν για να βγάλουν νέα μέτρα λογοκρισίας που, καλυμμένοι πίσω από το προσωπείο της ψευτοδημοκρατίας τους, θα μπορούν να επιβάλλουν τον παγκόσμιο φασισμό τους ελέγχοντας κλίμα και ανθρώπους.

Εσύ πρέπει να πιστεύεις ότι κυβερνήσεις και επιχειρήσεις διαπλέκονται για το καλό σου, στην ανίερη ζεύξη που σου ζητά να πληρώνεις τους φόρους σου σε αυτούς και να αγοράζεις τα “έξυπνα” προϊόντα τους και τις “έξυπνες” εφαρμογές που θα σε οδηγήσουν κι αλυσοδέσουν γερά και χωρίς επιστροφή στη σκλαβιά εντός του σπηλαίου που λέγεται Μάτριξ…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη