“Κάτω από ένα ιονισμένο ουρανό: Από τα Chemtrails στην Περίφραξη του Διαστήματος”

&

Το νέο βιβλίο της αμερικανίδας ακτιβίστριας,Elana Freeland, Under an Ionized Sky: From Chemtrails to Space Fence Lockdown, κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι ο πλανήτης μας έχει οπλοποιηθεί μπροστά στα μάτια μας, αλλά ακριβώς αυτό συνέβη. Πρώτον, μας παρέσυραν στην άνεση ενός ασύρματου κόσμου. Μετά, οι ατμοσφαιρικοί καιροί πειραματισμοί με το πρόσχημα των “κλιματικών αλλαγών” λόγω του άνθρακα μετατρέπουν τον αέρα που αναπνέουμε σε μια κεραία.

Τώρα, η “Γεωμηχανική” στην οποία υποβάλλεται ο πλανήτης για δύο δεκαετίες κανονικοποιείται καθώς ένας διαστημικός φράχτης των «Star Wars» αναδύεται γύρω μας και μέσα μας. Είναι αυτή η Εποχή του Διαστήματος που μας υποσχέθηκαν;

Αυτό είναι το νέο της βιβλίο, στο οποίο ενώνει τις τελίτσες -chemtrails, haarp, 5G, κινητή τηλεφωνία, δορυφόροι, οπλοποίηση καιρού. Μια κυριαρχία πλήρους φάσματος, καθαρά στρατιωτική.

Θα έχει ενδιαφέρον όταν κυκλοφορήσει να το διαβάσουμε και να γράψουμε αποσπάσματα. Προς το παρόν δείτε το πιο πρόσφατό της βίντεο που μιλάει για αυτό και δίνει πολύ σημαντικές πληροφορίες:

Είναι αξιοσημείωτο και θαυμαστό πως μια… “θεία” -όπως με αποκαλούν τα χόαξες- στην Μακρινίτσα και μια άλλη “θεία” στην Αμερική καταλήγουν με παράλληλες έρευνες στα ίδια ακριβώς συμπεράσματα!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη