Σε… «θερμό» κλίμα διεξάγεται η συνάντηση της Λέσχης Bilderberg 2016!

Σ
Όπως κάθε χρόνο, παρά τη μυστικότητα και τη συνεχή αλλαγή της τοποθεσίας μέχρι την τελευταία στιγμή, ακτιβιστές απ’ όλο τον κόσμο μαζεύονται για να εκφράσουν τις αντιθέσεις τους για τις μυστικές συναντήσεις της οικονομικής και πολιτικής ελίτ της Λέσχης Bilderberg

Φυσικά όσο η παγκόσμια κρίση βαθαίνει, τόσο και πιο δύσκολες γίνονται οι συμμετοχές των ακτιβιστών και περιορισμένες σε αριθμό, ειδικά αν πρόκειται για υπερατλαντικό ταξίδι.

Έτσι ένα κανόνι νερού και άλλα εργαλεία καταστολής της δημοκρατίας έχουν αναπτυχθεί από τη γερμανική αστυνομία στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τυχόν “βίαιες” διαδηλώσεις έξω από το κτήριο συνεδρίου της Bilderberg 2016 τούτο το Σαββατοκύριακο.

Η Λέσχη Bilderberg είχε «σχεδιαστεί για την προώθηση του διαλόγου μεταξύ της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής» και θεωρείται ως μια από τις ισχυρότερες συγκεντρώσεις της ελίτ, ενώ ο “διάλογος” είναι η εξεύρεση τρόπων και μεθόδων της επιβολής της. Της επιβολής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, όπως πιστεύεται από μια μεγάλη μερίδα πολιτών ανά τον κόσμο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε μερικά από τα εξωτερικά συμβάντα μέσω των τουίτς του ανταποκριτή Dan Dicks του 

Και μην ξεχνάμε, ο μελλοντικός πρωθυπουργός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, (αν περάσει το crash test με επιτυχία) είναι καλεσμένος να συμμετάσχει. Πολλά λάικς! 😛

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη