Κλιματική Αλλαγή: Προφητείες, σφάλματα και ψέματα

Κ
Το 1939 ο Στάινμπεκ έγραψε το κλασσικό μυθιστόρημα “Τα Σταφύλια της Οργής”, όπου περιγράφει τις ΗΠΑ της δεκαετίας του 1930, στα χρόνια της Μεγάλης Ύφεσης και λίγο μετά. Το μυθιστόρημα αργότερα μεταφέρθηκε και στον κινηματογράφο

Η δεκαετία του 1930, εκτός απ’ τη Μεγάλη Ύφεση, χαρακτηρίστηκε κι απ’ τη Μεγάλη Ζέστη, μια ζέστη αφόρητη κι εντυπωσιακή, που την περιγράφει ο Στάινμπεκ δεκάδες φορές μέσα στο κείμενο. Αυτή η ιστορική μεγάλη ζέστη προφανώς χαλάει το σύγχρονο παραμύθι της δήθεν “κλιματικής αλλαγής”, αφού ακόμα τότε η αστικοποίηση ήταν στα σπάργανα.

Ολόκληρος ο παγκόσμιος σάλος για την κλιματική αλλαγή του πλανήτη βασίζεται σε προβλέψεις από ένα μοντέλο υπολογιστή, που μόνο λίγοι εκλεκτοί θεωρούνται ότι έχουν τα προσόντα να καταλάβουν και με βάση το οποίο, μια παγκόσμια κυβέρνηση πρέπει να καθορίσει τη διατροφή, τη χρήση γης, τη χρήση ενέργειας, τους στόχους του πληθυσμού, τη στέγαση , οτιδήποτε σχετίζεται με τις εκπομπές που διοξειδίου του άνθρακα – σχεδόν τα πάντα.

Πόσο αξιόπιστες είναι οι προβλέψεις; Οι Sherwood Idsø και Craig Idsø συνέλεξαν συνολικά 2.418 αποτυχίες του σημερινού μοντέλου για να καταγράψουν μια ολόκληρη σειρά κλιματολογικών φαινομένων. (Mathematical Models vs. Real-World Data: Which Best Predicts Earth’s Climatic Future? CO2 Science 9/24/15, http://tinyurl.com/h7lc63b).

Ο Christopher Monckton αποκαλεί την «επιστήμη του κλίματος» μια νέα θρησκεία, ή Νέα Δεισιδαιμονία, την οποία ονομάζει “climastrology” (http://wmbriggs.com/post/17554/ ). Η Εγκύκλιος του Πάπα Φραγκίσκου, ο Monckton εξηγεί ότι παίρνει κάθε κλιματολογικό γεγονός λάθος. Για παράδειγμα:

  • Η εγκύκλιος αναφέρει ότι μια ισχυρή επιστημονική συναίνεση βρίσκει την πρόσφατη αύξηση της θερμοκρασίας κυρίως ανθρωπογενή, αλλά μόνο το 0,3% των 11.944 έγγραφων για το κλίμα που δημοσιεύθηκαν από το 1.991 έως το 2.011 ήταν πρόθυμα να το βεβαιώσουν.
  • Λέει το επίπεδο της θάλασσας αυξάνεται σταθερά, αλλά το επίπεδο της θάλασσας έπεσε μεταξύ 2.003 και 2.008.
  • Αναφέρει ότι τα πολικά παγόβουνα λιώνουν, αλλά χάρη σε μια σχεδόν-ρεκόρ αύξηση θαλάσσιας έκτασης των πάγων στην Ανταρκτική, η παγκόσμια έκταση του θαλάσσιου πάγου έχει αλλάξει ελάχιστα κατά τα τελευταία 35 χρόνια (http://tinyurl.com/hzb739c).

Οι ΗΠΑ, που έχουν τεθεί επικεφαλής της παγκόσμιας προπαγάνδας για την “παγκόσμια υπερθέρμανση”, γρήγορα είδαν πως “υπερθέρμανση” δεν υπάρχει κι …άλλαξαν τ’ όνομα του παραμυθιού σε “ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή”.  Δεν έφθανε ωστόσο αυτό, αλλά φαίνεται να έχουν επιδοθεί σε μια πρωτοφανή εκστρατεία εξαπάτησης των πολιτών, αλλοιώνοντας τα στοιχεία θερμοκρασιών των προηγούμενων δεκαετιών, είτε “προσαρμόζοντας” τα στοιχεία κάποιων σταθμών είτε εξαφανίζοντας τα στοιχεία κάποιων άλλων. Το Ίδρυμα Ρόκφελερ έχει επενδύσει δισεκατομμύρια σε αυτή την παγκόσμια προπαγάνδα, λαδώνοντας κυβερνήσεις, αξιωματούχους και ΜΜΕ για την προώθηση της.

Στις 9 Ιουλίου 2016, στην Ομάχα της Νεμπράσκα, στο 34ο Ετήσιο Συνέδριο των Doctors for Disaster Preparedness, μιας ένωσης που, μεταξύ άλλων, δεν δέχεται την υπόθεση της δήθεν “κλιματικής αλλαγής”, έγινε εκτενής παρουσίαση του θέματος. 

Δείτε το βίντεο:

Ο Αυστραλός γερουσιαστής Malcolm Roberts αποκαλεί την κλιματική αλλαγή «συνωμοσία των Ηνωμένων Εθνών»

_90669188_7ffc04e1-a870-453f-966f-7f21b3faff91

Ένας από τους νέους γερουσιαστές της Αυστραλίας δήλωσε ότι η κλιματική αλλαγή είναι μια παγκόσμια συνομωσία που δημιουργήθηκε από τους τραπεζίτες με την επιδίωξη να εγκαθιδρύσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση.

Ο Malcolm Roberts από το Queensland κέρδισε μια έδρα στη Γερουσία στις πρόσφατες εκλογές.

Λέει ότι τα Ηνωμένα Έθνη χρησιμοποιούν την κλιματική αλλαγή για να θέσουν τα θεμέλια για μια μη εκλεγμένη παγκόσμια κυβέρνηση (κυβέρνηση τεχνοκρατών).

Σε προηγούμενη γραπτή δήλωσή του δείχνει ότι πιστεύει πως μια σκιώδης κλίκα των τραπεζιτών ελέγχει τις παγκόσμιες υποθέσεις.

Το κόμμα Ένα Έθνος καθοδηγείται από την Pauline Hanson και κέρδισε τέσσερις έδρες στη Γερουσία της Αυστραλίας κατά τη διάρκεια των εκλογών, καθιστώντας το, το τέταρτο μεγαλύτερο μπλοκ ψήφου στην άνω βουλή.

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη