Άμεση έγκριση κονδυλίων για την καταπολέμηση του Ζίκα ζητεί η Χίλαρι

Ά
Η Χίλαρι Κλίντον υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών τόνισε προς το Κογκρέσο των ΗΠΑ τη μεγάλη ανάγκη που υπάρχει για την έγκριση ειδικών οικονομικών κονδυλίων, προκειμένου να εγκριθεί η χρηματοδότηση της έρευνας για την καταπολέμηση του ιού Ζίκα

Η προτροπή αυτή έγινε στη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε η ίδια σε κλινική στο Μαϊάμι.

Το Κογκρέσο πρέπει να εγκρίνει οικονομικές δαπάνες 1,1 δισ. δολαρίων για την αντιμετώπιση του Ζίκα προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση που διαμορφώνεται στη Φλόριντα, όπου έχουν εντοπιστεί 21 περιστατικά μόλυνσης από τον ιό.

Η Φλόριντα είναι η πρώτη πολιτεία των ΗΠΑ, στην οποία έχει διαπιστωθεί τοπική μετάδοση του ιού, ενώ οι ιατρικές υπηρεσίες αναμένουν εξάρσεις τοπικού χαρακτήρα, με έμφαση στις νότιες περιοχές της πολιτείας.

“Είμαι απογοητευμένη από το γεγονός ότι το Κογκρέσο πήγε για διακοπές, πριν υπάρξει συμφωνία για τη χρηματοδότηση της μάχης που πρέπει να δοθεί. Εάν εγκριθεί το απαραίτητο οικονομικό κονδύλιο, τότε, θα μπορέσουμε ν’ αναπτύξουμε τεστ ταχείας διάγνωσης της μόλυνση από τον ιό, ώστε να αρχίσει η σκληρή δουλειά που απαιτείται για την ανάπτυξη ενός εμβολίου,” δήλωσε χαρακτηριστικά, η Κλίντον.

Χίλαρι Κλίντον και Big Pharma ένας έρωτας μεγάλος!

Οι σχέσεις της οικογένειας Κλίντον με τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες θυμίζουν το αμερικάνικο τραγουδάκι: Love and marriage!

Ο Alan Patricof είναι ένας Αμερικανός επενδυτής και ένας από τους πρωτοπόρους του επιχειρηματικού κεφαλαίου και των κεφάλαιων ιδιωτικών συμμετοχών σε βιομηχανίες. Ο Patricof έχει ιδρύσει την Apax Partners, η οποία είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με τι ασχολείται η εταιρεία του, η Apax Partners; 

Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google για την Apax Partners αποκαλύπτει ότι πρόκειται για μια εταιρεία που ειδικεύεται στα εμβόλια και στις κλινικές δοκιμές, έχει σχέση με άλλες βιοϊατρικές εταιρείες με εμπειρία σε εμβολιασμούς, την παράδοση των εμβολιασμών και των κλινικών δοκιμών. Δεν έχουμε πηγές για να ακολουθήσουμε όλη την ιστορία της κάθε εταιρεία που αγόρασε η Apax Partners η οποία έχει κεφάλαιο $ 20- $ 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αλλά οι στενοί δεσμοί με την οικογένεια Κλίντον δεν είναι κρυφοί.

Ο κύριος αυτός είναι και κολλητός των Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον, οι οποίοι θεωρούνται προστάτες της “Big Pharma”, με το αζημίωτο, βεβαίως βεβαίως!

clintonpatricof-1024x747

Πως η Big Pharma έβαλε χέρι ακόμα και στον Ρόμπερτ ντε Νίρο

De-Niro

Ο γνωστός ηθοποιός Ρόμπερτ ντε Νίρο είναι καλλιτεχνικός συνιδρυτής του Tribeca Film Festival, ένα ειδικό κινηματογραφικό φεστιβάλ όπου προβάλλονται ταινίες και ντοκιμαντέρ για να προκληθεί μια δημόσια συζήτηση.

Ο ηθοποιός αποφάσισε στο φετινό φεστιβάλ να προβάλλει ένα αντι-εμβολιαστικό ντοκιμαντέρ του Andrew Wakefield, το“Vaxxed”, που αποκαλύπτει πως τα εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν αυτισμό.

Η απόφαση του δεν ήταν τυχαία, καθώς ο ίδιος είναι πατέρας παιδιού με αυτισμό, οπότε το θέμα τον καίει προσωπικά.

Με το που ανακοινώθηκε αυτή η απόφαση, έγινε το έλα να δεις στα συστημικά αμερικάνικα ΜΜΕ. Άρχισαν επιθέσεις, ειρωνείες και ψυχολογικός πόλεμος. Ο ντε Νίρο αναγκάζεται να υποχωρήσει και να αφαιρέσει τελικά το επίμαχο ντοκιμαντέρ, δηλώνοντας ωστόσο σε συνεντεύξεις ότι θα έπρεπε να γίνει κάποια στιγμή μια δημόσια συζήτηση για το θέμα και να ακουστεί και η άποψη του αντιεμβολιαστικού κινήματος. «Ας μάθουμε την αλήθεια»: Ο De Niro λέει ο αυτιστικός γιος μου άλλαξε «εν μία νυκτί» μετά το MMR

Όπως αποδεικνύεται εκ των υστέρων, ο γιος του επιχειρηματία Alan Patricof  με τις φαρμακευτικές, ο Jonathan Cale Patricof, είναι Πρόεδρος των Επιχειρήσεων Tribeca, της εταιρείας που κατέχει και λειτουργεί το Tribeca Film Festival! Τόσο απλά!

Τώρα η Κλίντον ζητάει πόσα; 1,1 δισ. δολάρια για τα φιλαράκια της τις φαρμακευτικές!

Προς το παρόν, η Φλόριντα θα φάει… μεταλλαγμένο κουνούπι που θα πάει σύννεφο!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη