Τελικά ψεκάζουν ΜΈΣΑ στο αεροπλάνο;

Τ
Μπορεί να ανήκετε σε εκείνο το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό του πληθυσμού του πλανήτη που είναι πεπεισμένο ότι διενεργούνται χημικοί αεροψεκασμοί, μπορεί να ανήκετε στους αρνητές που λένε ότι αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας, αλλά οι ψεκασμοί ΕΝΤΌΣ της καμπίνας του αεροσκάφους είναι γεγονός!

Ως σαν να είναι… έντομα, οι επιβάτες αναγκάζονται παρουσία τους, να ψεκαστούν με εντομοκτόνο.

Η φοβερή αυτή ιδέα ξεκινάει από τις ΗΠΑ κι έχει αρχίσει να γίνεται μόδα και σε πολλές μεριές του πλανήτη.

Η διαδικασία αναφέρεται ως «απεντόμωση», μια λέξη που φαίνεται να επινοήθηκε από την Υπηρεσία Ασφαλείας Μεταφορών των ΗΠΑ (TSA) ή την αεροπορική βιομηχανία. Η απεντόμωση αυτή επιτρέπεται πλέον σύμφωνα με τον διεθνή νόμο και το Υπουργείο Μεταφορών ισχυρίζεται πως ο “σκοπός τους είναι να προστατέψουν τη δημόσια υγεία, τις σοδιές, την γεωργία και… το περιβάλλον”!

κλικ στην εικόνα να διαβάσετε όλη την απόφαση

Toxic pesticides being sprayed on airline passengers

Η Διεθνής Οργάνωση Πολιτικής Αεροπορίας και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας παραδέχονται ότι οι καμπίνες των αεροσκαφών ψεκάζονται με αυτό που ονομάζουν «ταχείας δράσης εντομοκτόνο» με τους επιβάτες να βρίσκονται μέσα στο αεροπλάνο μόλις πριν την απογείωση. Κάποιες αεροπορικές εταιρίες ισχυρίζονται ότι ψεκάζουν στο εσωτερικό του αεροσκάφους με ένα «υπολειμματικό εντομοκτόνο σπρέι» λίγο πριν οι επιβάτες επιβιβαστούν το αεροπλάνο.

Όπως και να έχει, η πρακτική αυτή γεμίζει τον αέρα της καμπίνας και τις επιφάνειες με τοξικά χημικά τα οποία θα πάνε κατευθείαν στους πνεύμονες και το δέρμα των επιβατών.

Ακτιβιστές σχολιάζουν ότι παρόμοια σαδιστική πρακτική μπορεί κανείς να συναντήσει στα χρόνια του Χίτλερ με τους θαλάμους αερίων. Κάποιοι υπενθυμίζουν ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρούνται πολλές αδιαθεσίες τόσο των επιβατών, όσο και του προσωπικού, των οποίων δεύτερων, μέχρι τώρα αποδίδονταν στις εξωφρενικές απαιτήσεις των αερογραμμών για συνεχείς και πολύωρες πτήσεις.

Άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι ο αέρας στις καμπίνες είναι αναπόφευκτα τοξικός, καθώς τα αεροπλάνα πετούν συνέχεια ανάμεσα σε χημικές ουρές.

Ωστόσο το θέμα ψεκασμού με εντομοκτόνο είναι γεγονός και όχι θεωρία συνωμοσίας. Με την απόλυτη έλλειψη λογικής, σεβασμού και ελευθερίας του ατόμου, καθώς αγοράζοντας ένα αεροπορικό εισιτήριο, αυτόματα ο επιβάτης συναινεί και στον ψεκασμό του! Δεν υπάρχει επιλογή!

Στο παρακάτω βίντεο, οι επιβάτες υπόκεινται σε ψεκασμούς με τοξικά χημικά πριν την απογείωση, ενώ η αεροσυνοδός -που ψεκάζει με αηδιασμένη φάτσα- μόλις αντιλαμβάνεται ότι κάποιος παίρνει βίντεο, τρέχει να τον σταματήσει!

Τώρα, αν ρωτήσει κανείς, εύλογα, μα γιατί επιτέλους μας τα κάνουν όλα αυτά, η απάντηση είναι απλή και μια: Γιατί τους αφήνουμε!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη