Την Τράπεζα Rothschild επισκέφθηκε ο Τσίπρας στο Παρίσι;

Τ

Κατά λάθος λαβράκι έπιασε ο Άδωνις Γεωργιάδης μεσ’ την τρέλα του! Μετά την ερώτηση του για τον επόμενο σταθμό του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα μετά τη Λισαβόνα, ξέσπασε πόλεμος ανάμεσα σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ οι… διευκρινίσεις της πρώτης γεννούν πολλά ερωτηματικά…

Το Μέγαρο Μαξίμου παραδέχθηκε ότι ταξίδεψε στο Παρίσι ο πρωθυπουργός για συναντήσεις επενδυτικού ενδιαφέροντος, με την ΝΔ να επιμένει εν συνεχεία ότι προφανώς βρέθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα με την οικογένεια του για διακοπές. Δεν άρεσε η απάντηση;

Αρχικά χθες με αίτησή του προς τον Αλέξη Τσίπρα ο Αδωνις Γεωργιάδης ζήτησε να μάθει το σχέδιο πτήσης του πρωθυπουργικό αεροσκάφος από τις 27/1 έως τις 30/1. Πιο συγκεκριμένα ζήτησε να κατατεθούν οι ενδιάμεσοι σταθμοί και η λίστα των επιβαινόντων αναλυτικά ανά ημέρα.

Σήμερα το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε και παραδέχθηκε ότι ο πρωθυπουργός ταξίδεψε στο Παρίσι, κατηγορώντας τον αντιπρόεδρο της ΝΔ ότι «διακινεί σε δημοσιογραφικούς κύκλους αήθεις και ψευδείς πληροφορίες ότι ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποίησε το κρατικό αεροσκάφος για να πάει διακοπές».

«Τον ενημερώνουμε ότι το βαρύ πρόγραμμα του Πρωθυπουργού, τόσο το ελληνικό όσο και το διεθνές, δεν του επιτρέπει να ξεκουραστεί ούτε στο σπίτι του, πόσο μάλλον στο εξωτερικό», αναφέρουν πηγές της κυβέρνησης, προσθέτοντας: «Για να τελειώσει όμως η σπέκουλα και για να γνωρίζει ο λαός ότι έχει να κάνει με κοινούς συκοφάντες, ας ακούσει ο κος Αντιπρόεδρος της ΝΔ: «Ο Πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης Μιχάλη Καλογήρου, μετά την Σύνοδο των χωρών του Νότου στη Λισαβόνα στην οποία παρέμεινε από την Παρασκευή 27.01 μέχρι και την Κυριακή 29.01 έκανε ολιγόωρη στάση στο Παρίσι για την οποία ήταν ενήμερη τόσο η Ελληνική Πρεσβεία όσο και Η Γαλλική Κυβέρνηση.

Εκεί είχε συναντήσεις με τον Πρόεδρο της L΄Οreal, η οποία προετοιμάζει μεγάλη επένδυση στη χώρα μας, με εκπροσώπους της επενδυτικής Τράπεζας Rothschild, που αποτελεί επίσημο Σύμβουλο του ΟΔΔΗΧ με αντικείμενο την προετοιμασία της εξόδου της χώρας στις αγορές, αλλά και με άλλους επενδυτικούς παράγοντες.

Επέστρεψε στην Αθήνα τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου. Την Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου το πρωί αναχώρησε από την Αθήνα για τη Σερβία, ενώ την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής. Από ό,τι φαίνεται είναι ακριβώς το αποτέλεσμα της συνεδρίασης αυτής που έχει οδηγήσει τα πανικόβλητα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να κατασκευάζουν συγκρούσεις στο εσωτερικό της Κυβέρνησης τη μια μέρα και να διακινούν ανυπόστατες ειδήσεις και ψεύδη την επόμενη. Θα ήταν προτιμότερο όμως να σιωπούν αν θέλουν να αποφύγουν τον αυτοεξευτελισμό τους. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα όφειλαν αν είχαν στοιχειώδη αυτοσεβασμό, να αφήνουν τα παιδιά του Πρωθυπουργού έξω από την πολιτική αντιπαράθεση. Η στάση τους είναι αρκούντως χυδαία και χωρίς να αναφέρονται σε αυτά».

Και η άτυπη ενημέρωση καταλήγει με ένα ειρωνικό υστερόγραφο: «Σε επόμενη ανακοίνωση μας θα μπορούσαμε να τους ενημερώσουμε και για το καθημερινό διαιτολόγιο του Πρωθυπουργού αλλά και άλλων μελών της Κυβέρνησης».

Ωστόσο η Ν.Δ. αντί να πιαστεί με το η Τράπεζα Rothschild αποτελεί επίσημο Σύμβουλο του ΟΔΔΗΧ, απαντά μέσω του Γραφείου Τύπου στα όσα αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου για το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι, καταγγέλλοντας ότι το πήγε διακοπές με την οικογένεια του.

«Το Μέγαρο Μαξίμου παραδέχθηκε ότι ο πρωθυπουργός – προφανώς μαζί με την οικογένειά του – πήγε στο Παρίσι, με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο με έξοδα του ελληνικού δημοσίου, ενώ έπρεπε να επιστρέψει από τη Λισαβόνα» τονίζει η ΝΔ εκφράζοντας την εκτίμηση πως αν ο πρωθυπουργός είχε πάει για να δει επενδυτές θα το είχε ανακοινώσει εκ των προτέρων.

«Τώρα γνωρίζουν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο ελληνικός λαός γιατί ο κ. Τσίπρας θέλει τόσο πολύ να μείνει στην εξουσία. Μεγάλη ζωή για εκείνον, πολύ σκληρή για τους Έλληνες», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Η αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη στην απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου μοιάζει αν μη τι άλλο γελοία, λες και ο βουλευτής ζηλεύει το οικογενειακό ταξιδάκι του πρωθυπουργού. Ίσως και η κα Μανωλίδου να ήθελε να πάει Disneyland μετά τέκνων.

«Τώρα που παραδέχονται ότι πήγε στο Παρίσι (χωρίς να το έχει ανακοινώσει) αναμένω τη λίστα των επιβαινόντων…», αναφέρει μέσω Twitter ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συμπληρώνει: «Καλά αφού έκανε τέτοια συνάντηση για μεγάλη μάλιστα επένδυση στην Ελλάδα, γιατί την κράτησε κρυφή;…Πόσο ψεύτης!;»

Γιατί την κράτησε κρυφή; Γιατί το όνομα Rothchild βγάζει περισσότερα σπυριά στους πονεμένους Έλληνες με τη σκληρή ζωή, παρά ότι πήγε ταξιδάκι με την οικογένεια του. Σκανδαλάκι ενός κιλού πήγε να βγάλει ο Γεωργιάδης κι έβγαλε μεγατόνων, αν είναι όντως έτσι. Από πότε η τράπεζα Rothchild ανέλαβε ρόλο επίσημου συμβούλου του ΟΔΔΗΧ; Γιατί δεν αναφέρεται στο επίσημο σάιτ του ΟΔΔΗΧ;

Καιρός είναι να μάθουμε για το ποιος ευθύνεται για τη σκληρή ζωή του Έλληνα κι εσείς καλύτερα να συνεννοείστε μεταξύ σας πριν βγάλετε ο ένας τα άπλυτα του άλλου στη φόρα, γιατί βλέπουμε τον Γεωργιάδη να ζητάει δημόσια συγνώμη ξανά στο εβραϊκό λόμπι…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη