Επιστημονική απάτη ο παγκόσμιος χάρτης της υπερθέρμανσης του πλανήτη της ΝΟΑΑ!

Ε

Μια νέα ματιά στα παγκόσμια δεδομένα θερμοκρασίας από την NOAA -τον επικεφαλής οργανισμό που υποστηρίζει τη θεωρίας της«κλιματικής αλλαγής»– αποκαλύπτει ότι τα δεδομένα θερμοκρασίας του πλανήτη κατασκευάζονται για μεγάλες περιοχές σε όλη την υδρόγειο

Η NOAA κατασκευάζει απλά δεδομένα θερμοκρασίας όπου θέλει, δημιουργώντας την εσφαλμένη εντύπωση ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη υποστηρίζεται από “αξιόπιστη επιστήμη”. Στην πραγματικότητα, η κλιματική αλλαγή είναι η μεγαλύτερη επιστημονική απάτη που διαπράχθηκε ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία. Αλλά επειδή είναι μια θρησκεία στο μυαλό των cultists της αλλαγής του κλίματος, δεν αισθάνονται ότι χρειάζονται πραγματικά δεδομένα! Δεδομένου ότι ήδη “γνωρίζουν”  ότι η κλιματική αλλαγή είναι πραγματική, απλά συνθέτουν ό, τι δεδομένα χρειάζονται για να εκπληρώσουν την αποκαλυπτική τους κλιματική πεποίθηση της Ημέρα της Κρίσεως καθοδηγούμενη από επιστημονικούς κομπογιαννίτες.

Η NOAA δείχνει τη Γη με καυτό κόκκινο, το Δεκέμβριο, με ρεκόρ θερμότητας στην κεντρική Αφρική.

NOAA 

Ο παραπάνω χάρτης  είναι ψεύτικος. Η NOAA δεν έχει σχεδόν καθόλου δεδομένα θερμοκρασίας από την Αφρική και κανένα από την κεντρική Αφρική. Απλά έκανε από μόνη της να φαίνονται οι θερμοκρασίες ρεκόρ.

NOAA δεδομένα θερμοκρασιών

Οι δορυφόροι δείχνουν ότι “οι περιοχές με ρεκόρ θερμοκρασίας” της NOAA στην Αφρική στην πραγματικότητα ήταν κοντά στο φυσιολογικό.

RSS / MSU δεδομένα Images / Μηνιαίο

Ο Gavin Schmidt στη NASA ισχυρίζεται ότι τα φανταστικά δεδομένα της NOAA έχουν αντιγραφεί από πολλούς άλλους φορείς.

Ωστόσο, όταν ο Gavin βρίσκεται αντιμέτωπος με τα προφανώς ψευδή γραφήματα θερμοκρασίας του, τα υπερασπίζεται λέγοντας «δεν είναι τα δεδομένα μου, τα έχω πάρει από τη NOAA”. Στην πραγματικότητα, όλοι οι δήθεν ανεξάρτητοι οργανισμοί παίρνουν τα δεδομένα τους από την NOAA.

NASA και NOAA ασχολούνται με την μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της επιστήμης, που έχει αντίκτυπο και στις άλλες χώρες που είναι στη σφαίρα επιρροής τους, καθώς και σε όλη την Ευρώπη. Περιμένουμε από τη διοίκηση Trump πως θα χειριστεί αυτό το επιστημονικό σκάνδαλο που σίγουρα θα έχει και αποκαλύψεις σκανδάλου οικονομικού.

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη