Ομολογία δημοσιογράφου: “Η ‘δουλειά’ των ΜΜΕ είναι να ελέγχουν τι ακριβώς σκέφτεται ο κόσμος”

Ο
Κατά τη διάρκεια μιας ζωηρής συζήτησης με επίκεντρο τους φόβους ότι ο Πρόεδρος Trump “προσπαθεί να υπονομεύσει τα μέσα ενημέρωσης”, η δημοσιογράφος του MSNBC, Μίκα Μπρεζίνσκι, φανέρωσε μια ανομολόγητη αλήθεια, ότι η ‘δουλειά’ των ΜΜΕ “στην πραγματικότητα είναι να ελέγχουν τι ακριβώς σκέφτεται ο κόσμος”.

SCARBOROUGH: «Ακριβώς. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που ακούω. Αυτό που είπε η Yamiche (προηγούμενη ομιλήτρια) είπε είναι αυτό που ακούω από όλους τους υποστηρικτές του Trump που μιλάω, που ήταν ψηφοφόροι του Trump και είναι ακόμα υποστηρικτές του. Λένε, «Ναι ρε παιδιά τρελός. Κάνει – …μα γιατί εκπλήσσεστε; Κάνει ακριβώς αυτό που είπε ότι πρόκειται να κάνει”.

BRZEZINSKI: “Λοιπόν, νομίζω ξέρετε ότι τα επικίνδυνα άκρα εδώ, είναι ότι προσπαθεί να υπονομεύσει τα μέσα ενημέρωσης και προσπαθεί να φτιάξει τα δικά του γεγονότα. Κι ενώ η ανεργία και η οικονομία επιδεινώνεται, θα μπορούσε να υπονομεύσει την ανταλλαγή μηνυμάτων τόσο πολύ που αυτό μπορεί πραγματικά να ελέγξει ακριβώς τι σκέφτονται οι άνθρωποι. Και αυτό, αυτό είναι η δουλειά μας”.

Βρε τι πάθαμε… Ο Τραμπ τους πήρε τι δουλειά και τι θα κάνουν τώρα οι δημοσιογράφοι;

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη