Τζολί-Πιτ: Το ζευγάρι "πρότυπο" που προωθούν τα ΜΜΕ και η Παγκοσμιοποίηση

Τ

Εδώ καράβια χάνονται και… η Τζολί χτενίζεται και απασχολεί την παγκόσμια κοινή γνώμη

Πιο πάνω κι από τον πόλεμο στη Συρία στα διεθνή ΜΜΕ, διακόπτοντας τη ροή των ειδήσεων, μεγάλα συστημικά κανάλια όπως BBC & CNN, έπαιξε η αναγγελία διαζυγίου των Πιτ και Τζολί, ενώ μέρες μετά τα άρθρα και οι πληροφορίες συνεχίζονται. Τι είπε ο ένας, τι είπε ο άλλος, προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή και να διχάσουν την παγκόσμια κοινή γνώμη υπέρ του ενός ή του άλλου.
Στην τελική, όμως, το ερώτημα που τίθεται είναι… who gives a shit?
To… “shit” τελικά πλασάρεται μέσα σε όλα τα άλλα “shit” που τρώμε καθημερινά και σκόπιμα, ώστε η κατρακύλα -πολιτιστική, ηθική, αισθητική και συνειδησιακή να συνεχιστεί και με ταχύτερους ρυθμούς.
Το ζευγάρι μόνο με άριστα δεν πιστοποιείται. Ακόμα και το γεγονός ότι η Τζολί επιλέχθηκε από τον αμφιλεγόμενο ΟΗΕ ως πρέσβειρα καλής θέλησης, δείχνει ότι αυτό το μοντέλο είναι που αρέσει στο επίσημο όργανο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
Κατανάλωση αλκοόλ και ουσιών, κατηγορίες για κακοποίηση των παιδιών και η οικογενειακή αναρχία φημολογούνται ως λόγοι της οριστικής ρήξης. imageΤις ευθύνες μετά από τόσα χρόνια ρίχνει η κυρία στον κύριο, αφού έκανε και μάζεψε 6 παιδιά στην οικογένεια. Αφού η ίδια είναι bisexual, αφού ντύνει την κόρη της σαν αγόρι και την αποκαλεί Τζον γιατί… έτσι θέλει το παιδί! Αφού κάνει αφαίρεση του στήθους και των γεννητικών οργάνων της προληπτικά λόγω -όπως λέει- κληρονομικότητας καρκίνου, αλλά δεν το κρατάει για τον εαυτό της, το διατυμπανίζει στο παγκόσμιο προσπαθώντας να κάνει “σχολή”: Μια απλή υποψία και… πάψτε να είστε ολοκληρωμένες γυναίκες που μπορούν να τεκνοποιήσουν!
Και μετά τρέχει να “σώσει” τα προσφυγόπουλα, όχι τελειώνοντας έναν πόλεμο -είπαμε…του ΟΗΕ είναι, πότε τέλειωσε αυτός έναν πόλεμο;- αλλά προωθώντας τον ξεριζωμό και την μετανάστευση.
Τώρα φήμες κάνουν το γύρο του κόσμου ότι για το διαζύγιο τελικά δεν φταίει ο κύριος Τζολί αλλά η κυρία Πιτ (ναι καλά τα γράφουμε έτσι που τα έκαναν) γιατί η κυρία του ΟΗΕ ερωτεύτηκε Ευρωπαίο πολιτικό που συνάντησε κάπου εκεί στα ανθρωπιστικά ταξίδια της(και κάναμε χιούμορ ότι μπορεί να είναι ο Τσίπρας) ή μπορεί και… κάποια γυναίκα.
Δημοσίευμα σκανδαλοθηρικού εντύπου γράφει ότι η Αντζελίνα συνήθιζε να πλαγιάζει και με άλλες γυναίκες πίσω από την πλάτη του Μπραντ. Μάλιστα, η γυναίκα που φέρεται να μοιραζόταν το ίδιο κρεβάτι με την ηθοποιό υποστηρίζει πως είχαν συνευρεθεί σε ξενοδοχείο του Λος Αντζελες, υπάλληλος του οποίου τονίζει πως η Τζολί έχει όντως κλείσει αρκετές φορές δωμάτιο εκεί μόνο για μερικές ώρες.
Αυτό, λοιπόν, είναι -όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ- το πλέον δημοφιλές ζευγάρι στον κόσμο!
Αλκοόλ, ναρκωτικά, σεξ για όλα τα γούστα, απιστία, κακομεταχείριση υιοθετημένων και μη παίδων, νευρική ανορεξία, είναι τα χαρακτηριστικά ενός ζευγαριού που διαφημίζεται από τα μίντια και εκπροσωπεί τον ΟΗΕ. Από αυτό και μόνο το γεγονός, μπορεί να καταλάβει κανείς πόσο μα πόσο χαμηλά έχει πέσει ο δυτικός κόσμος και δεν το έχει πάρει καν χαμπάρι!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη