"Ψευδείς ειδήσεις" το 'Pizzagate'; – Όταν το CNN μιλούσε για παιδική πορνογραφία σε ανώτερα κλιμάκια;

&

Το θέμα των “ψευδών ειδήσεων”, των διαρροών διαφόρων emails και των χάκερ της Ρωσίας ξαναζωντανεύουν την εποχή του Μακαρθισμού, μόνο που τώρα δεν αφορά μόνο τις ΗΠΑ, αλλά όλον τον πλανήτη λόγω του Διαδικτύου που μας ενώνει

Θέμα καθημερινό πλέον στα ΜΜΕ και τόπος προέλευσης οι ΗΠΑ. Η CIA κατηγορεί την Ρωσία ότι επενέβη στις εκλογές για την νίκη του Τραμπ με τα χιλιάδες WikiLeaks των e-mail σε βάρος της Κλίντον και ο Ομπάμα υπόσχεται ότι “θα βρει την άκρη” πριν αναλάβει ο επόμενος πρόεδρος. Δεν τους απασχολεί το περιεχόμενο, αλλά ποιος τα διέρρευσε.
Αλλά στο γαϊτανάκι των υποτιθέμενων “ψευδών ειδήσεων”που πλέκεται τεχνηέντως τις τελευταίες μέρες, η υπόθεση ‘Pizzagate’ πρωταγωνιστεί.

Τι είναι το Pizzagate;

Πριν τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, χάκερ είχαν αφήσει να διαρρεύσουν email του επικεφαλής της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, του Τζον Ποντέστα. Μεταξύ των επαφών με τους οποίους συνομιλούσε ήταν και ο Τζέιμς Αλεφαντής, ιδιοκτήτης της πιτσαρίας Comet στην Ουάσινγκτον και για χρόνια δωρητής του Δημοκρατικού Κόμματος.
Κάποιοι “καλοθελητές” του Διαδικτύου, εις εξ αυτών ένας αμερικανοσιωνιστής ονόματι David Golberg και φανατικός οπαδός του Τραμπ που άνοιξε πρόσφατα λογαριασμό στο τουίτερ, βοήθησε ώστε το θέμα να πάρει διαστάσεις.
dg
Και κάπως έτσι ξεκίνησαν απανωτά δημοσιεύματα σχετικά με το θέμα, σε ιστολόγια και facebook δημιουργώντας ένα “ιντερνετικό σκάνδαλο χωρίς αντίκρυσμα” όπως το κατονόμασαν εκ των υστέρων.
Το  κερασάκι στην τούρτα μπήκε όταν την περασμένη Κυριακή, ένας ένοπλος μπήκε στην εν λόγω πιτσαρία την ώρα που βρίσκονταν εντός και πελάτες, έστρεψε το όπλο του σε υπάλληλο καθώς είχε την πρόθεση «να ερευνήσει αυτοβούλως» την υπόθεση του λεγόμενου Pizzagate.
Οι  φήμες θεωρήθηκαν αβάσιμες, δεν βρέθηκε τίποτα στην πιτσαρία, τα ΜΜΕ κάλυψαν το γεγονός και “απέδειξαν” τι κακό μπορεί να προκαλέσει το διαδίκτυο και τα μέσα εναλλακτικής ενημέρωσης. Αποστολή εξετελέσθη.

Ποιος όμως θυμάται τι έλεγε το CNN για την παιδική πορνογραφία στο Πεντάγωνο και ανώτερους υπαλλήλους της NSA;

Δεν ήταν κάποιος τυχάρπαστος μπλόγκερ, αλλά το CNN, δεν ήταν το “κακό” διαδίκτυο, αλλά το “καλό”, δεν ήταν “θεωρία συνωμοσίας” αλλά πραγματικό σκάνδαλο: 2011 και ο δημοσιογράφος του CNN, Anderson Cooper, αναφέρει για τις έρευνες που θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί σχετικά με το θέμα εμπλοκής ανώτερων αξιωματούχων σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας. Massive Pentagon Child Pornography Accusations Not Investigated:

Αλλά και η Boston Globe ανέφερε: “Η έρευνα του Πενταγώνου σχετικά με τους εργαζόμενους στην Άμυνας και τις Μυστικές Υπηρεσίες που κατέβαζαν υλικό παιδικής πορνογραφίας επικρίνεται στο Κογκρέσο αφότου το Υπουργείο Άμυνας αναγνώρισε ότι οι ερευνητές απέτυχαν να ελέγξουν διεξοδικά αν οι εργαζόμενοι ήταν στον κατάλογο των υπόπτων”.
 

Ποιος θυμάται τι έλεγε ο Ted Gunderson;

Αν   λοιπόν υπάρχει θέμα “ψευδών ειδήσεων” για κάποιους που ψάχνουν ή δημιουργούν αφορμές για να λογοκρίνουν το Διαδίκτυο, υπάρχει μεγαλύτερο θέμα για τους πολίτες που δεν βλέπουν να τιμωρούνται αυτοί που πρέπει και αυτό εκφράζεται με μια μόνο λέξη: “Κουκούλωμα”!
Και για να μπορέσει να λειτουργήσει το “κουκούλωμα”, το Διαδίκτυο πρέπει να σωπάσει.
Φυσικά η Google έχει εξαφανίσει στον πάτο του διαδικτύου και κάτω από το νόμο “Πρέπει να ξεχαστεί” όλα τα βίντεο του πληροφοριοδότη και πρώην μυστικού πράκτορα του FBI, Ted Gunderson, ο οποίος μιλούσε για τους παιδόφιλους σε ανώτερα πολιτικά κλιμάκια και την ελίτ, καθώς και τη σχέση παιδοφιλίας με σατανισμό και trafficking:


 

Παρεμπιπτόντως το ‘Pizza’ είναι κωδικός για την παιδοφιλία…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη