Μόνο άνθρωποι με μεγάλη υπομονή μπορούν να βρουν όλα τα 'Β' σε αυτήν την εικόνα!

Μ

Μαθαίνοντας πώς να κάνουμε υπομονή είναι μια ικανότητα δύσκολη για πολλούς ανθρώπους. Όμως, η υπομονή είναι κάτι που είναι ιδιαίτερα πολύτιμη σε πολλούς τομείς της ζωής

Όχι μόνο δείχνει ότι έχετε έλεγχο των συναισθημάτων σας, αλλά ότι δεν χάνετε εύκολα την ηρεμία σας.
Η υπομονή δεν είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν εύκολα στους άλλους, γιατί η υπομονή είναι μια αρετή που λειτουργεί αθόρυβα. Καλλιεργείται εκείνες τις στιγμές όταν είμαστε ερεθισμένοι ή ενοχλημένοι. Όταν είμαστε αναστατωμένοι ή θυμωμένοι. Όταν είμαστε κουρασμένοι και εξαντλημένοι.
Η υπομονή είναι που θέλει να αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο, αλλά γνωρίζει ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί εν μία νυκτί.
Η υπομονή είναι κάτι που μπορούμε να ασκήσουμε σχεδόν κάθε μέρα, γιατί κάθε μέρα έχει μπόλικες απογοητεύσεις και αντιξοότητες. Αυτό που το πιο ωραίο με την υπομονή, είναι ότι λέει τι είδους χαρακτήρες είμαστε ως άνθρωποι.
Ξέρετε ότι τα υπομονετικά άτομα τείνουν να έχουν πιο υγιή μυαλά; Τείνουν επίσης να είναι καλύτεροι φίλοι και αδέλφια, και να πετυχαίνουν τους στόχους που έχουν βάλει.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να καλλιεργήσουμε την υπομονή μέσα από διεργασίες σκέψεων, συνήθειες και τελετουργίες.
Μπορούμε να μετατρέψουμε τις ατυχείς καταστάσεις στις οποίες τυγχάνει να βρεθούμε σε κάτι θετικό.
Μπορούμε να λάβουμε υπόψη όλα τα πράγματα που αισθανόμαστε στη στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε με θετικό τρόπο. Και μπορούμε να νιώσουμε ευγνώμονες για ό, τι έχουμε, αντί να αγωνιούμε για όσα νομίζουμε ότι χρειαζόμαστε.
Αυτό είναι ένα πολύ απλό κουίζ και τεστ για να δείτε αν έχετε υπομονή, αλλά και οπτική οξύτητα. Δείτε αν μπορείτε να βρείτε  όλα τα «Β» στο εδώ.
 
Φυσικά τα καθημερινά και αληθινά τεστ είναι αυτά που απλόχερα προσφέρει η ίδια η ζωή, ειδικά όταν πρέπει να βρούμε τρόπους να αλλάξουμε πολλά…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη