Περιφερειακό Συμ. Θεσσαλίας: ΟΧΙ στην καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ – Αναμένουμε και απόφαση Σταθάκη

Π

Oμόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας αποφάσισε να ζητήσει την ανάκληση της απόφασης, σύμφωνα με την οποία δινόταν άδεια στην ΑΓΕΤ να καίει σκουπίδια

Επίσης το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε την ανάκληση της θετικής γνωμοδότησης που είχε δώσει το 2013 υπέρ της χρήσης «εναλλακτικών» καυσίμων.

Σημειώνεται πως στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας βρέθηκαν σήμερα το πρωί εκπρόσωποι φορέων και κατοίκων του Βόλου, οι οποίοι δήλωσαν την αντίθεσή τους με την «καύση σκουπιδιών και πετ κοκ» από το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ. Μάλιστα, την αντίθεσή τους αυτή την δήλωσαν σηκώνοντας πανό πίσω από τις θέσεις των περιφερειακών συμβούλων, οι οποίοι συνεδριάζουν, ενώ ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα Στ. Λημνιός έδειξε στους συμβούλους το υλικό που καίει η ΑΓΕΤ. Στη συνεδρίαση τοποθετήθηκε κατά της καύσης ο βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου ενώ δόθηκε ο λόγος και στην Επιτροπή Αγώνα Πολιτών.

Αναμένουμε και την απόφαση Σταθάκη

Μετά πολλών κόπων και βασάνων καταφέραμε τελικά να επικοινωνήσουμε με το γραφείο του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κου Σταθάκη και εκθέσαμε το ζήτημα λεπτομερώς, προκειμένου να άρει ή έστω “παγώσει” την αδειοδότηση για καύση απορριμάτων στην ΑΓΕΤ.

Αναλύοντας την κατάσταση και ειδικά αυτής της υγείας των πολιτών το τελευταίο διάστημα, ζητήσαμε να πέσει για ύπνο ως επιχειρηματίας, πολιτικός και υπουργός, και να ξυπνήσει ως άνθρωπος!

Η απόφαση του Π.Σ.Θ. του λύνει κυριολεκτικά τα χέρια. Αναμένουμε γενναίες αποφάσεις!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη