“Ήρθε η ώρα να σκοτώσουμε τον…”

&

Φανταστείτε να έβγαινα δημόσια και να έλεγα: Ήρθε η ώρα να σκοτώσουμε τον…

Ποιον;

Ε.. ξέρω γω… τον Τσίπρα, τον ΓΑΠ, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον οποιοδήποτε θεωρώ ότι έβλαψε τη χώρα μου γι’ αυτόν και αυτόν τον λόγο.

Τι θα γινόταν;

Δίνω max 60 λεπτά για να έρθει η αστυνομία στην πόρτα μου. Το τέταρτο θα το φάνε μέχρι να ανέβουν Μακρινίτσα.

Λογικό δεν είναι;

Φυσικά, είναι λογικό, γιατί ο λόγος μου παραβιάζει ένα σκασμό νόμους. Και ποιος εξετάζει αν κατά βάθος ο θυμός μου είναι δίκαιος; Ο σκοπός, στις Δημοκρατίες, δεν αγιάζει τα μέσα. Έτσι χτίζονται οι Δημοκρατίες του κόσμου ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να λειτουργούν οι Δημοκρατίες του κόσμου, σε μια παγκόσμια διακυβέρνηση.

Όμως υπάρχει ένας υπουργός, που βγαίνει και δηλώνει δημόσια ότι ήρθε η ώρα να σκοτώσουμε έναν -δημοκρατικά εκλεγμένο- ηγέτη μιας άλλης χώρας και δεν συμβαίνει τίποτα. Όχι μόνο δεν αντιδρά κανείς σε αυτή τη δήλωση, αλλά με τις ημέρες και τα έργα τους, τον στηρίζουν κι από πάνω.

Πρόκειται για τον Yoav Galant, έναν Ισραηλινό υπουργό, ο οποίος ζήτησε τη δολοφονία του Σύρου Προέδρου Assad, τον περασμένο Μάιο, λέγοντας ότι «δεν έχει θέση σε αυτόν τον κόσμο».

Μιλώντας σε διάσκεψη έξω από την Ιερουσαλήμ, και “υπό το φως των πρόσφατων ισχυρισμών” ότι το καθεστώς του Assad πραγματοποίησε μαζικές εκτελέσεις και έκαψε τα σώματα των θυμάτων, πρέπει να σκοτωθεί.

“Η πραγματικότητα της κατάστασης στη Συρία είναι ότι εκτελούν ανθρώπους, χρησιμοποιώντας κατευθυνόμενες χημικές επιθέσεις εναντίον τους και το τελευταίο ακραίο – κάψιμο των πτωμάτων τους, κάτι που δεν έχουμε δει εδώ και 70 χρόνια”, δήλωσε ο Galant, με αναφορά στο Ολοκαύτωμα.

70 χρόνια έχουν περάσει από το Ολοκαύτωμα, που το Ισραήλ θεωρεί ότι μπορεί να χρησιμοποιεί ες αεί προκειμένου να δικαιολογεί τα απανταχού εγκλήματα του. Αυτά στα οποία εμπλέκεται φανερά, κι άλλα πολλά -πάρα πολλά- που απλά κουνάει μυστικά τα νήματα. Θέλει όλη την Μέση Ανατολή υπό τον έλεγχο του, δεν του φτάνει η Παλαιστίνη και δεν θα υπάρξει “ειρήνη” στην περιοχή μέχρις και ωσότου να το πετύχει.

Ποιος άλλος υπουργός, ποιας άλλης χώρας θα μπορούσε να ξεστομίσει μια τέτοια φράση για ξένο ηγέτη και να μην έχει επιπτώσεις;

Αλλά ο ΟΗΕ, αυτός ο Οργανισμός Ηνωμένων Εγκληματιών, από την ημέρα που συστάθηκε δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα. Δεν έχει σταματήσει πόλεμο ή εμφύλιο ή πείνα ή δυστυχία ή κοινωνικές ανισότητες. Απολύτως και τίποτα!

Στο μόνο που είναι πάρα, μα πάρα πολύ καλός, είναι στην καταμέτρηση θυμάτων/πτωμάτων. Κι αυτό, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί τον ενδιαφέρει το περιβάλλον. Η ‘οικολογική’ του συνείδηση επιθυμεί λιγότερους πληθυσμούς σε τούτον τον έρμο τον πλανήτη, οπότε και αρέσκεται στο να μετράει θύματα πολέμων, ακραίων καιρικών φαινομένων, πείνας και δυστυχίας.

Μετά την λίστα, θα σου κοτσάρει κι ένα Ατζέντα 21, Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Ντρέπομαι για την συνεργασία της χώρας μου με το Ισραήλ, το οποίο κανονικά θα έπρεπε να απομονωθεί και να μπει σε καραντίνα για τα εγκλήματα που συνεχώς διαπράττει.  Όμως οι ‘μυστικές κοινωνίες’ στην Ελλάδα, έχουν δεμένη την πατρίδα μας, εδώ και χρόνια, σε ένα άρμα που λατρεύει το χρήμα και δοξάζει τον διάολο…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη