Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Α

Αγαπητοί μου αναγνώστες,

βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η συντάκτρια της AllNewz απαλλάχθηκε σήμερα από τις κατηγορίες που την βάρυναν για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”.

Θα μου επιτρέψετε για πολλούς λόγους να μην μπω σε λεπτομέρειες.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς:

  1. Τον αγαπητό δικηγόρο μου, Θέμη Παναγιωτακόπουλο, για τη δουλειά του, το ήθος του, την υπομονή του. Είναι ένας νέος άνθρωπος και πολλά υποσχόμενος και ήδη χαίρει τον σεβασμό συναδέλφων του. Άξιος, σε ένα τόσο δύσκολο επάγγελμα.
  2. Την γλυκύτατη αναγνώστρια μου και διαδικτυακή φίλη μου, Άννα Μπαλούμη, που από μόνη της προσφέρθηκε να έρθει από άλλη πόλη ως μάρτυρας υπεράσπισης. Ένα όχι και τόσο ευχάριστο γεγονός, αλλά με αίσιο τέλος, σφραγίζει την πολύχρονη διαδικτυακή φιλία και γίνεται αφορμή και για live σύνδεση καρδιακή.
  3. Όλους τους φίλους και αναγνώστες που με στήριξαν με τις ευχές και τα μηνύματα τους

Χωρίς τυμπανοκρουσίες και με πλέρια συνείδηση της όλης κατάστασης, ξέρουμε ότι κερδήθηκε μια μάχη, αλλά όχι και ο πόλεμος.

Δυστυχώς, ο πόλεμος κατά της αντικειμενικής ενημέρωσης, είτε από ‘καθαρούς’ δημοσιογράφους των ΜΜΕ, είτε εναλλακτικούς μπλόγκερς, πόλεμος όχι και τόσο πρόσφατος, έχει ήδη μπει σε μια νέα, ακόμα πιο σκληρή φάση και θα κορυφωθεί. Είμαστε προετοιμασμένοι ότι θα δούμε πολλά στο μέλλον, ειδικά στο εξωτερικό, κάτω από το ταμπελάκι των “fake news”.

Ωστόσο, ξαναγράφω, περιμένω με αγωνία να δω ποιος θα κάνει αγωγή για διασπορά ψευδών ειδήσεων στα Λευκά Κράνη, που έγιναν η αφορμή ώστε Ισραήλ, ΗΠΑ και Γαλλία να βομβαρδίσουν για μια ακόμα φορά τη Συρία, σπέρνοντας αληθινό τρόμο σε ολόκληρο τον πλανήτη που αγωνιούσε για το ποια θα είναι η συνέχεια. Να ευχαριστούμε το Ιράν και τη Ρωσία που διατήρησαν την ψυχραιμία τους.

Τέλος, ευχαριστώ για όλα τον Θεό…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη