Κουτσούμπας: «Όλοι στους δρόμους του αγώνα για αποδέσμευση από ΝΑΤΟ & ΕΕ» – Όχι κι από τον ΟΗΕ;

Κ

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, κάλεσε σε κινητοποίηση τον ελληνικό λαό για την αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ από την εκδήλωση υποδοχής των μαραθωνοδρόμων της 38ης Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης


«Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη περίοδο, όπου τα μεγάλα προβλήματα της οικονομικής κρίσης και της καπιταλιστικής οικονομικής ανάκαμψης δεν επιλύονται μόνο με αντιλαϊκά, μνημονιακά ή άλλα βάρβαρα μέτρα. Συνεχώς τα κράτη προσπαθούν να βρουν νέες αγορές, νέες σφαίρες επιρροής, έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών άλλων χωρών, έλεγχο των δρόμων μεταφοράς, ενέργειας, εμπορευμάτων κ.ά. Κι όταν αυτά τα ζητήματα, τα προβλήματα, δεν επιλύονται με τις διαπραγματεύσεις, στα πλαίσια της ιμπεριαλιστικής ειρήνης, όπως λέμε, τότε όλο και πιο συχνά προχωράμε σε ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Άλλωστε, ο πόλεμος είναι η συνέχιση της ίδιας πολιτικής, με άλλα, βίαια κυρίως, στρατιωτικά μέσα» δήλωσε ο κ.Κουτσούμπας.

«Γι’ αυτό κι απ’ αυτή τη σκοπιά, οι μεγάλες κινητοποιήσεις που γίνονται σήμερα σε όλη την Ελλάδα, εδώ στην Αθήνα, από τον Τύμβο του Μαραθώνα, όπου περπατάνε οι μαραθωνοδρόμοι από το πρωί κι έρχονται εδώ στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπου θα γίνει και η μεγάλη συγκέντρωση, στη Θεσσαλονίκη, στην Αλεξανδρούπολη, στη Λάρισα, στην Ήπειρο, την Κρήτη, την Πελοπόννησο βρίσκονται επί ποδός πολέμου» προσέθεσε ο κ. Κουτσούμπας.

«Όλοι και όλες, είναι το κάλεσμά μας, στους δρόμους του αγώνα, στους δρόμους της ειρήνης, της φιλίας και αλληλεγγύης των λαών, για να φύγουν οι βάσεις του θανάτου, για να αποδεσμευτούμε από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, για να ζήσει ο ελληνικός λαός και όλοι οι λαοί της περιοχής με ευημερία, με ειρήνη, με ανάπτυξη σε όφελός τους», κατέληξε.

Στον ΟΗΕ να παραμείνουμε, κε Κουτσούμπα;

Όλα ωραία και καλά τα όσα λέει το ΚΚΕ εκ στόματος του γραμματέα του, που μας καλεί να βγούμε από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, αν και κατά τα άλλα και υπό άλλες συνθήκες τάχθηκε κατά της εξόδου από την ευρωζώνη – άλλο θέμα κι αυτό, ας μην τα μπλέξουμε.

Ωστόσο συμφωνούμε, ναι να φύγουμε από το ΝΑΤΟ και να διώξουμε και τις βάσεις του θανάτου, άντε να φύγουμε κι από την Ε.Ε., αλλά χωρίς κατάλληλο ηγεσία θα μετράμε πτώματα στην Ελλάδα από πείνα, εγκληματικότητα και αυτοκτονίες, αλλά… τι πραγματικά θα αλλάξει αν δεν φύγουμε από τον ΟΗΕ;

Ο ΟΗΕ σπρώχνει τη Ατζέντα 21 και 99% των αποφάσεων της καταραμένης ΕΕ είναι η υλοποίηση της Α21. Και χώρες όπως Κίνα και Ρωσία που δεν είναι στο ΝΑΤΟ, ούτε στην ΕΕ καλούνται να τις υλοποιήσουν. Κι ακόμα πιο μικρές χώρες που επίσης δεν είναι σε αυτά τα δύο, επίσης καλούνται να τις υλοποιήσουν.

Η συνύπαρξη μας με την Τουρκία δεν μας έσωσε από το ράλι εξοπλισμών, αλλά ούτε και η Ε.Ε. Όμως η συνύπαρξη της Υεμένης στον ΟΗΕ μαζί με τις χώρες που τις έχουν κηρύξει τον πόλεμο, ή της Συρίας με το Ισραήλ, ή του Νταρφούρ με το Σουδάν, ή όλων εκείνων των Αφρικανικών χωρών που βρίσκονται σε συγκρούσεις, ο ΟΗΕ δεν κατάφερε να τις λύσει. Ούτε την παγκόσμια πείνα. Ούτε τις κοινωνικές ανισότητες. Ούτε την πληγή που λέγεται offshore. Ούτε τη δικτατορία των μεγάλων επιχειρήσεων. Ούτε βάζει φρένο στον εξοπλισμό του Πολέμου των Άστρων με τους δορυφόρους που εκτοξεύονται σχεδόν κάθε μέρα, ούτε στην ασυδοσία των φαρμακευτικών που ο ΠΟΥ τους κάνει πλάτες, ούτε προστατεύει τους παγκόσμιους πολίτες θέτοντας τους σωστούς νόμους και κανόνες για την υγεία τους.

Αντιθέτως, προχωράει με ταχύ ρυθμό την Ατζέντα 21, που θέλει την κατάργηση πάσης φύσεως ατομικής ιδιοκτησίας – έναν… κομμουνισμό, με λίγα λόγια. Μήπως… γι’ αυτό δεν μιλάτε ποτέ για αυτήν την Ατζέντα 21, κε Κουτσούμπα; Βέβαια, σ’ αυτόν τον κομμουνισμό, εξαιρείται εκ των πραγμάτων η παγκόσμια ελίτ.

Ποια χώρα μπορεί να σταθεί στα πόδια της μέσα στην παγκοσμιοποιημένη αγορά, ακόμα κι αν η παραγωγή έχει περάσει στα χέρια του λαού -πραγματικά και όχι όπως είχε γίνει στον υπαρκτό σοσιαλισμό- αν έχεις έναν ΟΗΕ να σου επιβάλει φόρους στις εκπομπές άνθρακα; Γι’ αυτό εφευρέθηκαν “τα εναλλακτικά καύσιμα”, όπως τα σκουπίδια. Για να τα καίει η ΑΓΕΤ και να παίζει ρόλο χυτά, αλλά… ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΏΝΕΤΑΙ ΜΕ ΦΌΡΟ ΆΝΘΡΑΚΑ!

Κι αυτό μπορεί να το λέει η Ε.Ε., αλλά δεν είναι δικό της, είναι της Ατζέντας 21. Κι αν βγεις, Κουτσούμπα από την Ε.Ε. και κρατικοποιήσεις την ΑΓΕΤ -λέμε τώρα- μετά ΕΣΥ θα θες να καις “εναλλακτικά καύσιμα” αλλιώς, ως μέλος του ΟΗΕ, που πληρώνεις και συνδρομή, θα τρως καμπάνα!

Χειρότερο κι από το σκοτάδι είναι τα παραισθησιογόνα

Πιο επικίνδυνο κι από την απόλυτη τύφλα ενός λαού, είναι οι παραισθήσεις ενός λαού. Στην τύφλα, κάποια στιγμή ο λαός θα θελήσει να ξυπνήσει. Από τα συνεχή παραισθησιογόνα, δεν ξυπνάει ποτέ!

Και είναι οι παραισθήσεις που τρώνε τον πολύτιμο χρόνο του Έλληνα, μια του ΓΑΠ, του Σαμαρά, του Τσίπρα, θα έλεγα και του Μητσοτάκη, αλλά, το δικό του χάπι μοιάζει με… γενόσημο!

Και μιας και μιλάμε για Μητσοτάκηδες, ο πατήρ-βαμπίρ ήταν αυτός που μας έβαλε στην Ατζέντα 21 τότε που το ΚΚΕ έκανε “το ιστορικό λάθος” να συγκυβερνήσει μαζί του. Τόσο “ιστορικό” και τόσο “λάθος”, που ουδέποτε μίλησε γι’ αυτό: για την φαρδιά πλατιά υπογραφή της χώρας μας στην φάκιν Ατζέντα 21! Αυτή που αποφασίζει ότι ο λιγνίτης μας – Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΛΟΎΤΟΣ- είναι ακατάλληλος για να παράξει φθηνή ενέργεια! Τα σκουπίδια των Ιταλών είναι μάλλον καλύτερα!

Και τα φωτοβολταϊκά και οι ανεμογεννήτριες του Μυτιληναίου και της λοιπής ελίτ μας.

Απο-ανάπτυξη θέλει η Α21, για να “σωθεί” το περιβάλλον και τα ρομπότ συμβάλλουν σε αυτό. Αν δεν κάνω λάθος, το ΚΚΕ είναι το κόμμα των εργατών και όλων των εργαζομένων ή… των ρομπότ;

Το νερό μας είναι “περιουσία του παγκόσμιου χωριού”, λέει η Ατζέντα 21. Τι θα το κάνεις, Κουτσούμπα; Θα το δώσεις να το πιουν στην υγειά των κορόιδων που νομίζουν ότι μόλις βγουν από την Ε.Ε. οι περιορισμοί θα πάψουν να ισχύουν;

100 χρόνια από την Ίδρυση του ΚΚΕ και 50 από τον Μάη του ’68, η ίδια ιστορία: μισές αλήθειες που είναι πολύ πιο επικίνδυνες από ένα ολόκληρο ψέμα!

Υ.Γ. Οι χημικοί αεροψεκασμοί και η χρήση μικροκυμάτων για πυραυλική προστασία και επικοινωνία (και πολλά άλλα) ήταν εφεύρημα της Σοβιετικής Ένωσης. Κάτι που επίσης αποσιωπάται από τα κομμουνιστικά κόμματα τα οποία όλα είχαν γνώση.

Αειφόρος ψεκασμένη ανάπτυξη….

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη