Βόλος: Ποια ΑΓΕΤ; Ο Πύργος του ΟΤΕ να δείτε τι κάνει!

Β

Η κοινωνία του Βόλου, η οποία βρίσκεται ψηλά στη λίστα καρκίνου και αυτοκτονιών, έχει ξεσηκωθεί κατά της ΑΓΕΤ και της επικίνδυνης καύσης “εναλλακτικής ύλης” -δηλαδή, σκουπίδια- και πολύ καλά κάνει. Όμως…

Το έχει πάρει χαμπάρι γιατί ο αέρας είναι τοξικός, είναι πολλές οι μέρες που η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική, και έχει υπάρξει σχετική ενημέρωση και κινητοποίηση.

Ωστόσο υπάρχει μια άλλη πηγή μόλυνσης, που δεν φαίνεται, δεν μυρίζεται, δεν βλέπετε, λίγο… ακούγεται από ορισμένους αλλά δεν έχει υπάρξει σχετική ενημέρωση, οπότε και κινητοποίηση.

Έχω ξαναγράψει για αυτή την πηγή και δεν είναι άλλη από τον περίφημο Πύργο του ΟΤΕ στα Χάνια, όπου πάνω του είναι “περασμένα” και τα κανάλια της ΕΡΤ και Degia, και η εμβέλεια του φτάνει μέχρι Κοζάνη και Λήμνο!

Τελευταία το κακό έχει παραγίνει. Ο κόσμος παραπονιέται για βουητό στα αυτιά, ανησυχία στον ύπνο, ενώ “κάτι” μας ξυπνάει μέσα στη νύχτα. Πολλοί πήγαν στο γιατρό κι έκαναν εξετάσεις, αλλά δεν τους βρήκαν κάποιο πρόβλημα ακοής.

Προσωπικά το αποδίδω σε αυτό το τέρας, που τυγχάνει να το έχω ευθεία πλάι στο σπίτι μου και που, όταν δανείστηκα το μηχάνημα καταμέτρησης ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από την Home Biology, βεβαιώθηκα ότι η ακτινοβολία είναι ισχυρή. Όπως και ακριβώς την αισθάνομαι. Ο ήσυχος ύπνος τις τελευταίες μέρες έχει καταντήσει σπάνιο είδος.

Αν μια πηγή μόλυνσης σε μια πόλη, όπως είναι η ΑΓΕΤ, επιβαρύνει την υγεία των πολιτών, μια τέτοια πηγή που διαταράσσει την ποιότητα ύπνου, όχι μόνο προσθέτει επιβάρυνση, αλλά μεγιστοποιεί και όποια άλλη υπάρχει, αφού ο σωστός ύπνος είναι αυτός που αποτοξινώνει τον οργανισμό από κάθε πρόβλημα: μόλυνση περιβάλλοντος, χημικά στις τροφές, στρες κ.λ.π.

Οπότε και η ζημιά που επιφέρει ο πύργος του ΟΤΕ είναι πολύπλευρη.

Χτες μου είπε γνωστή μου που δουλεύει σε μεγάλο σούπερ μάρκετ ότι στούκαρε το αμάξι της σε μια κολόνα της ΔΕΗ γιατί δεν είχε κοιμηθεί καλά το βράδυ, “κάτι” την ξυπνούσε συνέχεια!

Είναι αξιοσημείωτο και αξιοπερίεργο, σε έναν εντελώς καθαρό ουρανό πάνω από το Πήλιο και τον Βόλο, τη μια μέρα να βλέπεις σύννεφα-ούφο και την άλλη γραμμωτά, ακριβώς στο ίδιο σημείο, κοντά στον εν λόγω πύργο, αφού ως γνωστό τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία καταγράφονται με σχηματισμούς στα νέφη (κλικ στις εικόνες):

Και να σημειωθεί ότι ούτε τη μια μέρα, ούτε την άλλη υπήρχαν άνεμοι, έχουμε απόλυτη άπνοια.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να ερωτηθεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας, αν υπάρχει περιβαλλοντική μελέτη για αυτό το τερατούργημα καθώς και το λοιπό παρεάκι από κεραίες στο πάρκο στα Χάνια και όπου αλλού.

Μπορεί ο καρκίνος να μην έχει υπογραφή και να αποδίδεται συνέχεια στην κακή ποιότητα της ατμόσφαιρας της πόλης, αλλά καρδιακά, και κύρια εγκεφαλικά κι αυτοκτονίες = κατάθλιψη, ΔΕΝ μπορούν να αποδοθούν στην ΑΓΕΤ. Ούτε τα βουητά στα αυτιά.

Αντίθετα, παρενόχληση πολιτών και κακοποίηση περιβάλλοντος, μπορούν άνετα να αποδοθούν στην ηλεκτρομαγνητική μόλυνση.

Μέχρις εδώ και μη παρέκει!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη