Από την κόλαση των ψεκασμών στην Γειτονιά των Αγγέλων

Α

Μια ακόμα μεγάλη αγωνίστρια κατά των χημικών αεροψεκασμών -και όχι μόνο- άφησε για πάντα τον μάταιο και καραψεκασμένο τούτον κόσμο…

Breda Murphy

Η Ιρλανδή Breda Murphy άφησε πίσω της το σημάδια μιας γενναίας ψυχής που έδωσε γερή μάχη κατά των ψεκασμών, των πολιτικών λιτότητας στη χώρα της, την ιδιωτικοποίηση του νερού και πολλά άλλα.

Τον τελευταίο καιρό είχε δηλώσει ότι δεν νιώθει καλά, στο προφίλ της στο facebook, και στη συνέχεια μάθαμε ότι νοσηλεύτηκε. Το προφίλ της, παρέμεινε και παραμένει όχι μόνο ανοικτό, αλλά και ενεργό από τους φίλους της που δημοσιεύουν εκεί, απ’ όπου μάθαμε ότι τον περασμένο Ιούνιο απεβίωσε, από εγκεφαλικό.

Η Breda το 2011 αλυσοδέθηκε στα κάγκελα του Ιρλανδικού Κοινοβουλίου με μάσκα, διαμαρτυρόμενη για τους χημικούς αεροψεκασμούς.

Καλό παράδεισο Breda Murphy, γιατί εκεί σίγουρα έχεις πάει…

Rosalind Peterson

Rosalind Peterson υπήρξε μια από τα πιο ηχηρά ονόματα του αμερικάνικου κινήματος ενάντια στους αεροψεκασμούς και την τροποποίηση καιρού.

Το 1995, η Rosalind, πήρε τον τίτλο του πιστοποιημένου ρυθμιστή Γεωργίας της Καλιφόρνια των ΗΠΑ (USDA). Με λίγα λόγια, ήταν κρατική υπάλληλος για θέματα Γεωργίας στην Καλιφόρνια, η πολιτεία που έχει την μεγαλύτερη γεωργία στις ΗΠΑ και, εκτός από εξαγωγές, θρέφει σχεδόν όλες τις άλλες πολιτείες.

Είναι επίσης η περιοχή που είναι ένα από τα μεγαλύτερα θύματα τροποποίησης καιρού με αποτέλεσμα τις απανωτές ξηρασίες και τις φωτιές.

Αυτό ανέδειξε από την πείρα της ως κρατική υπάλληλος όταν συνταξιοδοτήθηκε με μια δράση τόσο πλούσια που θα την ζήλευε και ο πιο φιλόδοξος πολιτικός!

Η μοναδική “παραξενιά” της ήταν ότι δεν ήθελε για λόγους πολιτικής και τακτικής να χρησιμοποιεί τον όρο chemtrails (χημικοί αεροψεκασμοί), αλλά το persistent contrails (επίμονες ουρές αεροπλάνων) για να μπορέσει να μπει στους διάφορους οργανισμούς, ακόμα και στον ΟΗΕ και να μιλήσει για αυτά παραθέτοντας το πλούσιο υλικό από ντοκουμέντα και την πείρα της.

Η κ. Peterson ήταν κύριος ομιλητής στην 60η ετήσια διάσκεψη DPI / NGO για την αλλαγή του κλίματος (Νέα Υόρκη στις 5-7 Σεπτεμβρίου 2007). Μίλησε για τη γεωργία και τις αρνητικές επιπτώσεις των προγραμμάτων τροποποίησης καιρού στην υγεία των δένδρων και των φυτών, με άλλα σημαντικά θέματα.

Έκανε πολλαπλές παρουσιάσεις Power Point της έρευνας της στον ΟΗΕ, σε κολλέγια, πανεπιστήμια και ενδιαφερόμενες ομάδες. Έχει επίσης δώσει άπειρες συνεντεύξεις σε πολλά ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά προγράμματα.

Πως πέθανε;

Ελάχιστα γνωρίζουμε, απλά μάθαμε ότι… πέθανε… νωρίς φέτος.

Δείτε το βίντεο:

Ted Gunderson

O Ted Gunderson ήταν πρώην πράκτορας του  F B I και όταν κι αυτός συνταξιοδοτήθηκε έβγαλε πολλά άπλυτα στη φόρα, κύρια για την παιδοφιλία στα υψηλά κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά στρώματα. Ωστόσο αυτό που του κόστισε τη ζωή με “καρκίνο” ήταν όταν βγήκε δημόσια και μίλησε για τους χημικούς αεροψεκασμούς, απευθυνόμενος σε πιλότους αρχικά, πατώντας κουμπάκια συνείδησης:

Συνέχισε τον αγώνα κατά των χημικών αεροψεκασμών, λιωμένος σωματικά, αλλά όχι Πνευματικά, μέχρι την αναχώρηση του για την Γειτονιά των Αγγέλων….

A. C. Griffith

O A. C. Griffith φέρεται ότι ήταν επίσης στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, επί εποχής Ρήγκαν. Είναι ο πρώτος ο οποίος μίλησε δημόσια σε ραδιόφωνο για τους πραγματικούς σκοπούς των χημικών αεροψεκασμών, και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για καμιά Γεωμηχανική και θεραπείες κλίματος κι όλα αυτά, αλλά για καθαρά στρατιωτικό πρόγραμμα για τον ιονισμό της ατμόσφαιρας και τη λειτουργία των όπλων της ασύρματης τεχνολογίας (Τέσλα).

Στην μοναδική αυτή συνέντευξη είπε ότι όλα ξεκίνησαν πρώτα από τους Ρώσους και οι Αμερικάνοι ακολούθησαν ως “πιο μπάσταρδοι από τους μπάσταρδους”. Είπε επίσης ότι όσοι μιλούν γι΄αυτό πεθαίνουν.

Λίγο μετά πέθανε, σε ηλικία 72 ετών. Ανακοινώθηκε στεγνά και ξερά, χωρίς καμία περαιτέρω πληροφορία.

Εδώ απόσπασμα από την αρχή της μεγάλης συνέντευξης του:

Πάρα πολλοί ακτιβιστές σταμάτησαν, εξαφανίστηκαν ή χάθηκαν από το 2011 που ασχολούμαστε με το θέμα. Μεγάλα ονόματα που είχαν το δικό τους κύκλο οπαδών στα social media κι ενημέρωναν ακατάπαυστα ή έκαναν δράσεις.

Από τη μια επήλθε κόπωση και απογοήτευση, από την άλλη υπήρξαν θύματα απειλών για τη ζωή τους, τους κυνήγησαν ή ακόμα έγιναν στόχοι με διάφορα μέσα.

Ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που συνεχίζουν, αποφασισμένοι να το φθάσουν στο τέρμα κι ας είναι αυτό με κόστος της ζωής τους. Γιατί;

Γιατί μεγαλύτερος ο θάνατος του φόβου από τον θάνατο τον ίδιο! Όποιος ζει μέσα στον φόβο, απλά κοροϊδεύει τον εαυτό του ότι είναι ζωντανός. Κι όποιος έχει Θεό μέσα του, απλά δεν φοβάται τον θάνατο γιατί ξέρει ότι τέτοιος δεν υπάρχει.

Στην μακράν και σκοτεινή περίοδο της Κάλι Γιούγκα, η Ανθρωπότητα είδε να δολοφονούνται μικροί και μεγάλοι ηγέτες και διδάσκαλοι Σωκράτης, Χριστός, Γκάντι, Σρι Μάταζτι και η λίστα εκτός από τα μεγάλα ονόματα είναι μακράν. Και η Ανθρωπότητα, που περνάει τα πιο δύσκολα της πλέον, για να βγει από την περίοδο της Κάλι Γιούγκα, πρέπει να πάψει να ελπίζει πότε θα εμφανιστούν οι νέοι ηγέτες που θα είναι η νέα βορά για θυσία. Ο μόνος τρόπος για να σωθεί, είναι ο κάθε ένας, χωρίς να περιμένει τι θα κάνει ο διπλανός του, να γίνει η αλλαγή που θέλει να δει. Να γίνει ο γκουρού και ο ηγέτης του Εαυτού του και να μην φοβάται να στηρίξει τις απόψεις του, όσο κι αν του την πέφτουν τρολ, πληρωμένα τσουτσέκια κι αδαή εγκεφαλοπλυμμένα άτομα…

Περιμένετε κάτι άλλο; Κακώς περιμένετε. Και θα συνεχίσετε να βλέπετε να δολοφονούν εκείνους που προσπαθούν να σας αφυπνίσουν κάνοντας την διαφορά…


Copyright ALLNEWZ: Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε πλήρης ή μερική αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την άδεια της σύνταξης

 

 

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη