Αν νομίζετε ότι θα γίνω ο Κασόγκι σας, είστε βαθύτατα γελασμένοι!

Α

Αν νομίζετε ότι θα γίνω ο Κασόγκι σας, είστε βαθύτατα γελασμένοι: Μήνυμα – προειδοποίηση προς “όποιον αφορά” και στο όνομα της Ελευθερίας του Λόγου, της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνης

Γράφει η συντάκτρια της AllNewz  Γιάννα Μυράτ

 

Δεν ξέρω πως την έχουν δει κάποιοι, αλλά επειδή έχουν γερές πλάτες νομίζουν ότι είναι και υπεράνω νόμων – Θεϊκών και κοινωνίας. Κακώς, γιατί η μέχρι τώρα εμπειρία τους στην κόντρα μαζί μου, τους απέδειξε ακριβώς το αντίθετο.

Τον επόμενο μήνα κλείνω 8 χρόνια συνεχούς ενημέρωσης των πολιτών μας, όταν πολλοί άλλοι που άρχισαν πριν ή μαζί με εμένα τα έχουν ήδη παρατήσει.

Και όλα αυτά τα χρόνια δεν χρέωσα ούτε ένα ευρώ τους αναγνώστες μου, δεν έβαλα καν διαφημίσεις στην AllNewz, γιατί πιστεύω ότι ακτιβισμός με κέρδος δεν πάνε μαζί. Χρόνος, ενέργεια και έξοδα ίντερνετ, όλα δικά μου, προσφορά στους εκλεκτούς που επιλέγουν να με διαβάζουν. Πάντα έγραφα κι ένιωθα κάθε κλικ του πληκτρολογίου μου να αγγίζει χορδές, να ανοίγει μυαλά, να μιλάει σε καρδιές και όχι σε ζόμπι.

Αυτή ήταν η ηθική μου ικανοποίηση, η ανταμοιβή μου.

Στα 8 χρόνια γραψίματος και στην παράλληλη προσπάθεια για συγκρότηση ομάδας, τα είδα όλα. Πράκτορες παντών υπηρεσιών παρέλασαν από την ζωή μου και τις δράσεις μου, “αγωνιστές” που μεταλλάχτηκαν σε κότες, ανταγωνισμός άνευ λόγου πλην του ΕΓΩ, μιζέρια, εκφοβισμούς, απειλές, bullying, stalking, συνακρόαση τηλεφώνου μου, μηνύσεις και καταγγελίες στην υπηρεσία μου.

Η μήνυση που έγινε σε βάρος μου πριν δυο χρόνια κερδήθηκε. Το ανακοίνωσα αλλά χωρίς τυμπανοκρουσίες. Γιατί; Γιατί πολύ απλά γνωρίζω ότι ήταν μια μάχη και όχι ο πόλεμος.

Όμως επειδή κράτησα χαμηλούς τους τόνους, κάποιοι νομίζουν ότι την έβγαλαν καθαρή με το να με έχουν συκοφαντήσει και διασύρει επί δυο χρόνια κι ότι εδώ τελειώνουν όλα. Και πήραν τα πάνω τους και συνεχίζουν με τρολιές και επιθετικές στάσεις στις σελίδες μου.

Το διαδικτυακό bullying ήταν το τελευταίο στάδιο πριν αποφασίσουν να πετσοκόψουν τον Κασόγκι. Είχε προηγηθεί πριν την δολοφονία του, όλο το γνωστό “πακέτο” προσπάθειας αποσιώπησης του. Αλλά αν νομίζετε ότι θα γίνω ο Κασόγκι σας είστε βαθύτατα γελασμένοι. Έχω μαζέψει ένα τεράστιο κατηγορητήριο για την πάρτη σας και σύντομα θα σας έρθει και ο λογαριασμός.

Βάλατε μπροστά ένα όργανο της τάξης να μου κάνει μήνυση και κρυφτήκατε πίσω από τα παντελόνια του ως κοτούλες. Δεν ξέρετε ότι σας “έδωσε” ονομαστικά ως ηθικούς αυτουργούς ο κύριος αυτός; Ανέφερε και το όνομα του ιστολογίου, “Ελληνικά Hoaxes”, αλλά και τους ανθρώπους οι οποίοι τον “ενέπνευσαν” να κάνει την μήνυση: Θεόδωρος Δανιηλίδης, Θάνος Επαχτίτης. Το ακούσαμε πάνω από τρεις φορές όσοι ήμασταν παρόντες στη δίκη.

Ή μήπως “Θάνος Παπάνας”; Νομίζετε ότι τα ψεύτικα προφίλ με τα οποία με βρίζετε δημόσια και με συκοφαντείτε θα σας καλύψουν; Κάθε συκοφαντικό σχόλιο στις σελίδες μου και οπουδήποτε αλλού σε δημόσιο λόγο το οποίο έχει υποπέσει στην αντίληψη μου, έχει αποθηκευτεί και θα πάει στη δικαιοσύνη. Επίσης το ότι χαρακτηρίσατε τις σελίδες μου ως “αναξιόπιστες”, απλά προσθέτει περισσότερο -όχι πως το είχα κι ανάγκη- βάρος στο κατηγορητήριο μου.

Γι’ αυτό μαζέψτε τα “τρόλια” σας, γιατί θα πάρουν κι άλλους τα σκάγια, κι έχω από τέτοια μπόλικα.

Επίσης έχει ενημερωθεί ο δικηγόρος μου αν μου συμβεί κάτι αναπάντεχα κακό, να ξέρει προς τα που να κινηθεί. Το ίδιο ενήμερα είναι και οικεία πρόσωπα, πολύ σύντομα και ο εισαγγελέας. Η όποια καθυστέρηση μέχρι στιγμής, οφείλεται σε λόγους πρακτικούς και ανεξάρτητους της θέλησής μου.

Θα έπρεπε επίσης να είστε και γνώστες των ανθρώπινων προφίλ, όταν τα βάζετε με κάποιον. Κάποιοι δεν είναι σαν την μούρη σας, γιατί έχουν αληθινό Θεό μέσα τους, από Αυτόν που σας κάνει να σηκώνεται η τρίχα σας και να βγάζετε αφρούς.

Ιω. 15,22        

Εἰ μὴ ἦλθον καὶ ἐλάλησα αὐτοῖς, ἁμαρτίαν οὐκ εἶχον· νῦν δὲ πρόφασιν οὐκ ἔχουσι περὶ τῆς ἁμαρτίας αὐτῶν.

Εάν δεν είχα έλθει εις την γην και δεν τους είχα διδάξει την αλήθειαν, δεν θα είχαν αμαρτίαν δια την άγνοιαν και απιστίαν των αυτήν. Τώρα όμως δεν έχουν καμμίαν πρόφασιν, που να δικαιολογή την αμαρτίαν των. Δια τούτο και είναι υπεύθυνοι τιμωρίας εκ μέρους του Θεού.

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη