Απεργία δημοσιογράφων σήμερα αλλά όλα τα ιστολόγια δουλεύουν!

Α

Απεργία όλων των ΜΜΕ πλην… των ηλεκτρονικών!

Σε απεργία κατέρχονται οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης και οι δημοσιογράφοι την σήμερα Τετάρτη 26 Νοεμβρίου από τις 6.00 το πρωί ως τις 6.00 το πρωί της Πέμπτης 27 Νοεμβρίου. Ανακοινώσεις για την απεργία εξέδωσαν η ΕΣΗΕΠΗΝ και το ΣΕΜΜΕΛ. Στην ανακοίνωση της η ΕΣΗΕΠΗΝ αναφέρει:

«Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ αποφάσισε την συμμετοχή στην 24ωρη γενική πανεργατική απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, όλων των εργαζομένων στα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης. Καλούμε τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση από τις 06.00 πμ της Τετάρτης 26 Νοεμβρίου έως τις 06.00 πμ της Πέμπτης 27 Νοεμβρίου».

Και όμως, όλα τα ηλεκτρονικά δουλεύουν κανονικά ανεβάζοντας νέες ειδήσεις (όπως η σύλληψη του μακελάρη στο Μικρολίμανο). Τελικά τι σόι απεργία είναι αυτή; Μην χάσουν τις διαφημίσεις;

Αλλά είπαμε, η αξιοπιστία των ΜΜΕ είναι τόση όση… Μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης. Κι όσο μεγαλύτερο το κασέ του δημοσιογράφου, τόσο πιο πολύ ψεύτης. Οι χαμηλόμισθοι απλά πρέπει να συμμορφωθούν προς τας υποδείξεις των αφεντικών και συντακτών, αλλιώς θα δουν την πόρτα της εξόδου. Πάνε με τα νερά τους μπας και καμιά μέρα “μεγαλώσουν” κι αυτοί…

Μια από τις “απαιτήσεις” τους είναι: «Να καταργηθούν τα μνημόνια και όλοι οι αντεργατικοί και αντιασφαλιστικοί νόμοι που εφαρμόζουν συγκυβέρνηση και Τρόικα». lol Όταν φιλοξενούν Βούλτεψη και Γρηγοριάδη – όλοι σούζα!!!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη