190 νεκρές φάλαινες σε ευχαριστούν που αδιαφορείς και δεν μιλάς…

1

190 φάλαινες – πιλότοι ξεβράστηκαν στην παραλία του Φάργουελ στα βόρεια της Νότιας Νήσου της Νέας Ζηλανδίας, οι μισές ήδη πέθαναν ενώ οι άλλες μισές αρνούνται να επιστρέψουν στα βαθιά.

Εκμεταλλευόμενα την παλίρροια δεκάδες μέλη σωστικών συνεργείων περιβαλλοντικών ομάδων προσπάθησαν να τις οδηγήσουν πίσω στα βαθιά. Όμως, τα θηλαστικά άλλαξαν πορεία και κατευθύνθηκαν και πάλι προς τις ακτές κατά τη διάρκεια της νύχτας.

«Ο θάνατος των 103 (φαλαινών) έχει επιβεβαιωθεί και προσπαθούμε να κρατήσουμε τις υπόλοιπες στη ζωή» είπε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας προστασίας του περιβάλλοντος. «Περίπου 150 εθελοντές τις φροντίζουν όσο το δυνατόν» κυρίως ψεκάζοντάς τις με νερό, εξήγησε.

Οι εθελοντές θα προσπαθήσουν εκ νέου να στείλουν τις φάλαινες στα βαθιά αργότερα, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να τους κάνουν ευθανασία στην περίπτωση που οι προσπάθειες δεν καρποφορήσουν.

Οι πιλοτικές φάλαινες, τα πιο κοινά είδη φαλαινών στα νερά της Νέας Ζηλανδίας, αλλά και σε ωκεανούς σχεδόν σε όλο τον κόσμο, φτάνουν μέχρι και έξι μέτρα σε μήκος. Είναι πολύ κοινωνικά πλάσματα και συχνά βρίσκονται σε ομάδες.

Υπάρχουν αρκετές υποθέσεις για να εξηγήσουν αυτήν την ομαδική προσάραξη. Κάποιοι επιστήμονες, πάντως, την αποδίδουν σε γεωμαγνητικές ανωμαλίες που οδηγούν σε σφάλματα πλοήγησης.

Γεωμαγνητικές ανωμαλίες;

Η Γη δέχεται μόνιμη επίθεση. Έδαφος, υπέδαφος, νερό, ατμόσφαιρα, ιονόσφαιρα – όλα δέχονται συνεχείς ηλεκτρομαγνητικές παρεμβάσεις, μικρές ή μεγάλες, στοχευμένες ή μη.

Η αλόγιστη χρήση ασύρματων συσκευών και η καθημερινή χρήση τεχνολογίας μικροκυμάτων, επηρεάζει το γήινο μαγνητικό πεδίο σε μόνιμη και καθημερινή βάση. Όμως συνεχίζουμε και την χρησιμοποιούμε, είτε την έχουμε πραγματικά ανάγκη, είτε όχι. Εκπαιδευόμαστε την ευκολία του wifi χωρίς απολύτως καμία έγνοια τι σημαίνει αυτό για το περιβάλλον κι όλα τα έμβια όντα -εμάς τους ίδιους.

Αλλά τη μεγαλύτερη ζημιά, σκόπιμη ζημιά, συντελούν τα νέα υπερόπλα τύπου HAARP που έχουν κύρια χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Νορβηγία, η Αγγλία κι αρκετές άλλες που φιλοξενούν υποσταθμούς. Σκοπός είναι η χειραγώγηση του κλίματος και όχι μόνο. Τα πυρηνικά όπλα πλέον ωχριούν μπροστά σε αυτά τα σιωπηλά όπλα αόρατης αλλά μαζικής καταστροφής.

Το κλίμα χειραγωγείται για να λιώσουν οι πάγοι στο Βορρά και να βάλουν χέρι στον παρθένο πλούτο του. Και είναι πολύς. Γι’ αυτό και έχουμε την υποτιθέμενη “κλιματική αλλαγή”.

Οι μαζικοί χημικοί αεροψεκασμοί που παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη είναι το κοινό ένοχο μυστικό των χωρών που διαθέτουν αυτά τα όπλα, γιατί τα χημικά στην ατμόσφαιρα βοηθούν στον ιονισμό της.

Τα περισσότερα ζώα έχουν μέσα τους ένα είδος μαγνητικής πυξίδας, για να μπορούν να ταξιδεύουν με σιγουριά. Η εποχική μετανάστευση για πολλά είδη είναι απαραίτητη για την επιβίωση τους. Αυτή η μαγνητική πυξίδα φυσικά τρελαίνεται, με αποτέλεσμα τα χιλιάδες ψάρια που ξεβράζονται κατά καιρούς στις ακτές και άλλα τόσα πουλιά που καρφώνονται στη γη σαν μια πράξη ομαδικής αυτοκτονίας.

Οι επιστήμονες τάχα προσπαθούν να εξηγήσουν τα ανεξήγητα. Πολλοί από αυτούς ξέρουν, αλλά φυσικά σιωπούν. Όπως μαζί τους σιωπούν μια σειρά ανθρώπων που θα μπορούσαν σπάζοντας τη σιωπή τους να βοηθήσουν όλους εμάς που καταγγέλλουμε τόσο καιρό αυτό το έγκλημα – ΤΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΆΧΘΗΚΕ ΠΟΤΈ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΠΛΆΣΗ.

Οι 190 νεκρές φάλαινες, που προστίθενται στη μακρά λίστα θυμάτων ανθρώπων και ζώων, σε ευχαριστούν που αδιαφορείς και δεν μιλάς…

Αληκτώ…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη