Η Μέρκελ ντυμένη Siemens

Η

Η Αγκελα Μέρκελ κατά την επίσκεψή της στο εργοστάσιο της Siemens δεν έμεινε με τα ρούχα που φορούσε, αλλά έβαλε τη ρόμπα της Siemens και επιθεώρησε το χώρο.

Μπορεί ο Γερμανός ΥΠ.ΕΞ Β. Σόιμπλε να κοκάλωσε στην ερώτηση του Ελληνα δημοσιογράφου για τη γερμανική εμπλοκή στη διαφθορά με το παράδειγμα της Siemens και του Μιχάλη Χριστοφοράκου που η Γερμανία αρνείται να εκδώσει (δημοσιεύτηκαν, μάλιστα φωτογραφίες του να ψωνίζει χαβιάρι σε κατάστημα του Μονάχου), αλλά η καγκελάριος εφαρμόζει το επιθετικό μάρκετινγκ στην πολιτική…

Η Αγκελα Μέρκελ κατά την επίσκεψή της στο εργοστάσιο της Siemens στο Αμπεργκ της Βαυαρίας, δεν έμεινε με τα ρούχα που φορούσε, αλλά «εξάγνισε» επικοινωνιακά το βάρος του ονόματος Siemens, φορώντας τη γαλάζια ρόμπα των εργατών.

Η Μέρκελ επιθεώρησε το εργοστάσιο, το οποίο την περασμένη χρονιά συμπλήρωσε 25 χρόνια λειτουργίας και -καθόλου τυχαία- βραβεύθηκε ως το «Εργοστάσιο της Χρονιάς». Εκεί απασχολούνται συνολικά 1.200 εργάτες. 

«Η Γερμανία δεν είναι πλούσια σε φυσικές πηγές αλλά είναι πλούσια σε ιδέες» ανέφερε σε δηλώσεις της μετά την επίσκεψη και σημείωσε ότι είχε την ευκαιρία να δει από κοντά «πώς λειτουργεί το εργοστάσιο του μέλλοντος».

Αλλά και του παρελθόντος, θα προσθέταμε…

 πηγή: The TOC

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη