Ο Ομπάμα, η Μέρκελ και… τα “παιδιά” της Σιών

Ο

Δυο μέρες πριν την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Βερολίνο, έπεσε τηλεφώνημα του Ομπάμα στη Μέρκελ

Στο…«φορτισμένο» τηλεφώνημα, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τον Λευκό Οίκο, ο Ομπάμα ζήτησε από τη Γερμανίδα Καγκελάριο να υπάρξει μια ρεαλιστική συμφωνία με την Ελλάδα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν ιδιαίτερα πιεστικός προς τη γερμανική πλευρά ζητώντας «πρακτικό αποτέλεσμα».

US President Barack Obama meets with GerΣτο τηλεφώνημα ο κ. Ομπάμα φέρεται να επέμεινε στον κίνδυνο κλιμάκωσης της κρίσης κάνοντας λόγο για «πολλαπλές αρνητικές επιπτώσεις απρόβλεπτου βεληνεκούς πέραν της οικονομίας και πέραν της Ελλάδας» τονίζοντας ότι δεν είναι απαραίτητο να υπάρξει συμφωνία σε όλα αλλά πρακτικό αποτέλεσμα για την υποχώρηση της έντασης των δύο πλευρών.

Η συνομιλία Ομπάμα – Μέρκελ ήλθε να προστεθεί σε μια σειρά αμερικανικές παρεμβάσεις προς τη γερμανική και ευρύτερα την ευρωπαϊκή ηγεσία με σκοπό να μην επεκταθεί η ελληνική κρίση, καθώς η τρέχουσα κατάσταση στην Ελλάδα με τη συνακόλουθη οικονομική αβεβαιότητα ελλοχεύουν γεωπολιτικοί και όχι μόνο κίνδυνοι. 

Προφανώς, τον Ομπάμα δεν τον καίει η λιτότητα του Ελληνικού λαού, αλλά να μην φύγει η Ελλάδα από τη σφαίρα επιρροής των ΗΠΑ.

Ποιος “κάνει κουμάντο” στη Γερμανία; γράψαμε πριν λίγες μέρες. Για μια Γερμανία που ακόμα είναι ‘παραδομένη΄στους συμμάχους. Για μια καγκελάριο που πρέπει να κάνει αυτό που ζητούν οι ΗΠΑ.

[pullquote]

δεν είναι απαραίτητο να είσαι Εβραίος για να είσαι σιωνιστής[/pullquote]

Αλλά το ίδιο ερώτημα πρέπει να τεθεί για τις ΗΠΑ. Ποιος κάνει κουμάντο στις ΗΠΑ; Μπορεί ο Ομπάμα να μην το έχει δηλώσει επισήμως, πλην όμως το δείχνουν όλες οι πολιτικές του αποφάσεις, ότι και αυτός, είναι μέλος της παγκόσμιας σιωνιστικής οργάνωσης. Αυτός δεν το είπε ξεκάθαρα, αλλά το έχει δηλώσει ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, που με καμάρι ομολογεί ότι είναι σιωνιστής και ότι δεν είναι απαραίτητο να είσαι Εβραίος για να είσαι σιωνιστής.

Αν τότε οι ΗΠΑ κάνουν κουμάντο τη Γερμανία και οι σιωνιστές τις ΗΠΑ, τότε οι σιωνιστές κάνουν κουμάντο και τη Γερμανία, η οποία με τη σειρά της κάνει κουμάντο όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σούζα κάθονται μπροστά στη Μέρκελ όλες οι χώρες και δεν κάνουν ‘μονομερείς ενέργειες’ αν δεν πάρουν την έγκρισή της, κι ας μην είναι σε μνημόνιο!

Έτσι λογικό είναι (it make sense, που λένε και οι αμερικάνοι) γιατί η Μέρκελ παραδέχεται ότι πρέπει να καταβάλλει γερμανικές αποζημιώσεις για τις θηριωδίες των ναζί, αλλά… στην εβραϊκή κοινότητα!

Τι γράφει το tribune:

nazi_2-630x400

Και όμως, η Μέρκελ έχει ομολογήσει ότι πρέπει να καταβάλλει γερμανικές αποζημιώσεις

Μπορεί η Άνγκελα Μέρκελ να έχει παραδεχθεί την υποχρέωση της Γερμανίας να καταβάλλει αποζημιώσεις για τις θηριωδίες των ναζιστών προγόνων της; Όπως προκύπτει από μία πρώτη μόνο ανάγνωση κειμένου το οποίο είναι αναρτημένο στο επίσημο site του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, όχι μόνο μπορεί αλλά οι Γερμανοί το διατυμπανίζουν κιόλας.

Σε αυτό γίνεται εκτενής αναφορά στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και των «αδικιών» όπως περιγράφονται των εθνικοσοσιαλιστών, κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο, επαναλαμβάνουμε, στο επίσημο site του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας, απεικονίζει το μνημείο που έχτισαν οι Γερμανοί στο Βερολίνο για τους Εβραίους που έπεσαν θύματα των ναζί.

Ιδιαίτερη μνεία στην ανάρτηση γίνεται για τη γενοκτονία των Εβραίων. Μάλιστα ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ομιλία της Άνγκελα Μέρκελ από την Ιερουσαλήμ, η οποία παρατίθεται αυτούσια στο κείμενο. Σε αυτήν η γερμανίδα Καγκελάριος, η οποία συνεχίζει να ποιεί τη νήσσα για τις γερμανικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα και το κατοχικό δάνειο σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Μόνο όταν η χώρα μου, η Γερμανία, αναλάβει πλήρως και εξ” ολοκλήρου την αιώνια ευθύνη της για την πιο τρομερή περίοδο και τα σκληρότερα εγκλήματα στην ιστορία της, μπορούμε να διαμορφώσουμε το μέλλον, μόνο έτσι και με κανέναν άλλον τρόπο».

Ακολουθεί το κείμενο όπως είναι στα γερμανικά

«Nur indem mein Land, nur indem Deutschland seine immerwährende Verantwortung für diese schrecklichste Zeit und für die grausamsten Verbrechen in seiner Geschichte voll und ganz annimmt, können wir die Zukunft gestalten – nur so und nicht anders.»

Η Γερμανίδα Καγκελάριος ενώπιον του εβραϊκού κοινού παραδέχεται ότι το Βερολίνο πρέπει να αναγνωρίσει και να πληρώσει για τις θηριωδίες των ναζί. Ωστόσο, δεν κάνει κάποια ιδιαίτερη αναφορά στις θηριωδίες ενάντια στους εβραίους, αλλά μιλάει γενικά.

Σε άλλο σημείο της ίδιας ανάρτησης στον ιστότοπο του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Το έτος 2013 καταβλήθηκαν επιπλέον περίπου 32.000 συντάξεις συνολικού προϋπολογισμού περίπου 270 εκατ. ευρώ (ο οποίος επιβάρυνε κατά 50% την κεντρική κυβέρνηση και το υπόλοιπο επιμερίστηκε στα γερμανικά κρατίδια με μία ειδική ρύθμιση για το Βερολίνο). Αυτές οι συντάξεις θα καταβάλλονται εφ” όρου ζωής στους δικαιούχους ή στους επιζώντες συζύγους των»

Ακολουθεί το κείμενο όπως είναι στα γερμανικά

Im Jahre 2013 wurden noch etwa 32.000 BEG-Renten mit einem Gesamtbetrag von etwa 270 Millionen Euro ausgezahlt (der hälftig vom Bund und den Ländern getragen wird, mit einer Sonderregelung für Berlin). Diese Renten werden bis zum Lebensende an die Betroffenen beziehungsweise den überlebenden Ehegatten gezahlt.

Το επίμαχο κείμενο καταλήγει με τη βόμβα: Το Βερολίνο έχει πληρώσει 71 δισ. ευρώ στο Ισραήλ για αποζημιώσεις

«Συνολικά η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας πλήρωσε για τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών συνολικά περίπου 71 δισ. ευρώ έως το τέλος του 2013. Εντός της ομοσπονδιακής κυβέρνησης είναι αρμόδιο το ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικών για το θέμα των αποζημιώσεων για τις αδικίες από τους εθνικοσοσιαλιστές» (δηλαδή ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε).

Ακολουθεί το κείμενο όπως είναι στα γερμανικά

Insgesamt hat die Bundesrepublik Deutschland auf dem Gebiet der Entschädigung für NS-Unrecht ca. 71 Milliarden Euro erbracht (Stand: Ende 2013). Innerhalb der Bundesregierung ist das Bundesministerium der Finanzen für das Thema Entschädigung von NS-Unrecht federführend zuständig. Eine detaillierte Darstellung des Themas findet sich unter.

Η επίμαχη ανάρτηση στον ιστότοπο του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών αποτελεί έναν μικρό θησαυρό. Το tribune.gr επιφυλάσσεται να μεταφέρει ολόκληρο το κείμενο μεταφρασμένο, για να γίνει γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο η αυταπόδεικτη αλήθεια των γερμανικών αποζημιώσεων και η υποκρισία του Βερολίνου, που απέναντι στους Εβραίους – ορθά – πλήρωσαν αποζημιώσεις, ενώ απέναντι στην Ελλάδα περί άλλων τυρβάζουν ωσάν οι ναζί πρόγονοί τους έπαιζαν αμπάριζα επί τρία χρόνια στη χώρα (αφήστε το κατοχικό δάνειο…).

Και μετά λένε πως η πλειοψηφία των πολιτικών είναι σιωνιστές. Μπα… Θεωρίες συνωμοσίας!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη