Αεροψεκασμοί και HAARP σήκωσαν θυελλώδεις ανέμους στη Βρετανία

Α

Τους πήρε και τους σήκωσε στη Βρετανία, κυριολεκτικά. Μόλις βλέπεις μια τέτοια είδηση, βλέπεις και τις συνήθεις ύποπτες εικόνες από ψηλά…

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλη τη χώρα υπέμειναν τη θύελλα έως 100 μίλι/ώρα χτες στη Βρετανία. Πεζοί έπεφταν κάτω, ακόμα και ολόκληρα φορτηγά αναποδογύρισαν.

Ζημιές εκτεταμένες στα σπίτια, στους δρόμους και στο σιδηροδρομικό δίκτυο. Και μόνιμα θύματα αυτού του βιασμού του καιρού, εκτός από τους ανθρώπους, τα δέντρα που ξεριζώνονται από τη μακρόχρονη ζωή τους…

[rev_slider Βρετανία]

γιαγιά
κλικ στην εικόνα

Οι ισχυροί άνεμοι και η δυνατή βροχή συνέχισε να επιτίθενται στα περισσότερα μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο είχε ήδη χτυπηθεί από καταιγίδα και θυελλώδεις ανέμους σε όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ οι… μετεωρολόγοι προειδοποιούν για χειρότερες συνθήκες τις επόμενες ώρες. Συμφωνούμε. Μετά από αυτά που βλέπουμε, το ίδιο θα λέγαμε κι ας μην είμαστε μετεωρολόγοι. Οι συνήθεις ύποπτοι:

Προσγειώνεται στις δεξιές μόνο ρόδες από τον αέρα
Προσγειώνεται με τις δεξιές μόνο ρόδες από τον αέρα

Φορτηγά και αεροπλάνα είχαν επίσης την τιμητική τους. Αφύσικα και ασυνήθιστα φαινόμενα; Λίγο ακόμα να τους αφήσουμε να πάρουν θάρρος και θα δούμε και σκηνές Χόλιγουντ ζωντανά!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη